Hai cu mine la Korn in Bucuresti! (concurs)

Daca ai ajuns sa citesti articolul asta inseamna ca n-are rost sa-ti mai zic cine sunt baietii de la Korn si cu ce se ocupa ei.

O sa-ti zic doar ca am avut ocazia sa-i vad live de trei ori pana acum si ca n-aveti cum sa ratati un astfel de concert, mai ales ca vin pentru prima data la Bucuresti pe 3 august 2015.

Korn - Arenele Romane - Bucuresti

Eu nu-s mega fan Korn, dar cand vine vorba de concertele lor cu siguranta o sa vreau sa fiu de fiecare data in mijlocul mosh-pit-ului.

Si pentru ca nu vreau sa merg singur, pun la bataie o invitatie dubla pentru concertul Korn de la Arenele Romane.

Tot ce trebuie sa faci este sa-mi lasi un comentariu la aceasta postare in care sa-mi spui:

Ce piesa n-ar trebui sa lipseasca din setlist-ul concertului Korn de la Bucuresti?

Concursul incepe acum si dureaza pana joi, 30 iulie, cand o sa aleg si fericitul castigator cu ajutorul tovarasului random.org. Nu uitati sa lasati o adresa de mail valida ca sa pot sa va contactez in cazul in care ati castigat!

Sa fie rock!

Update:

Am facut si tragerea la sorti pe care o puteti vedea mai jos.

Din pacate m-a trollat telefonul si a ramas fara spatiu in timp ce filmam, d-aia se termina asa brusc. Si pentru ca mi s-ar fi parut aiurea fata de castigatoarea initiala sa fac o alta tragere la sorti, am lasat asa.

Pentru cei care n-au castigat, va anunt ca inca mai sunt bilete pe myticket.ro si la Diverta si ca ar fi pacat sa ratati un astfel de concert, doar pentru ca n-ati castigat la un concurs.

Hai sa ne vedem in mosh-pit!

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

98 Comments

  1. Aş vrea sa aud atat “Freak on a leash”, renumita lor melodie, cât şi remixul extraordinar facut de Korn pentru piesa Rihannei,”Bitch better have my money”.

  2. Sper sa ne vedem din nou la concert si de data asta prind ambele pene sa nu mai fie nevoie sa facem schimb !
    Piesa care nu poate sa lipseasca ar fi “Blind”!

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.