refreshOAuth2Token got the following response:
{ "error": "invalid_grant", "error_description": "Bad Request" }using refreshToken 1/1IBXP6v4HEaYj8-MxvP-YEFKSUMHjhLbRKWjDs2sVTwMEudVrK5jSpoR30zcRFq6

Un pic de circ si-un pic de Korn in ziua 3 la Sziget Festival 2014

Am cam pierdut notiunea timpului pe-aici asa ca nu mai stiu exact ce zi a saptamanii a fost ieri, dar macar stiu ca a fost foarte tare. Pentru ca pana acum am lenevit, am zis sa ne plimbam mai mult pe insula, asa ca in ziua 3 am trecut un pic pe la Cirque de Sziget pentru unul din spectacolele din program.

Am facut o alegere buna pentru ca cei trei acrobati pe care i-am vazut “in actiune” ne-au uimit cu miscarile lor. Eu inca nu-mi dau seama cum le-au iesit unele giumbuslucuri si cum reuseau sa se catere pe diferite bare cu asa usurinta.

Sziget Festival 2014 (day 3) -12 Sziget Festival 2014 (day 3) -28 Sziget Festival 2014 (day 3) -21

La iesirea din cortul de circ, ne astepta o alta surpriza, ad-hoc: trio-ul Wall Kings. Acestia au facut la randul lor o serie de acrobatii interesante folosindu-se de o trambulina si un perete.

E de admirat precizia cu care isi calculau fiecare saritura, astfel incat sa se intoarca inapoi pe perete fix in pozitia pe care si-o doreau.

Sziget Festival 2014 (day 3) -53 Sziget Festival 2014 (day 3) -55 Sziget Festival 2014 (day 3) -60

In ceea ce priveste concertele, un singur nume trebuie mentionat, si anume Korn. Restul performerilor de pe Scena Principala nu m-au impresionat chiar atat de mult si n-am fost chiar singurul de aceasta parere pentru ca a fost destul de gol la concertele lor.

Cee Lo Green e simpatic si are o voce misto, dar nu prea m-a dat pe spate spectacolul sau. Mai interesante au fost gagicile din band-ul sau. Vedeti in pozele de mai jos ce vreau sa zic.

Sziget Festival 2014 (day 3) -65

Pe baietii de la Manic Street Preachers i-am mai vazut si acum doi ani, inainte de Coldplay, la Oxegen si, la fel ca si atunci, am ramas neimpresionat de muzica lor.

In afara de “Your Love Alone is not Enough”, nu stiam si alte piese d-ale lor, dar show-ul a fost destul de static in mare parte si nu cred ca au reusit sa ne “incalzeasca” suficient de bine pentru ce avea sa urmeze.

Sziget Festival 2014 (day 3) -90

Capul de afis al zilei 3 a fost trupa americana Korn. Acestia au venit pentru a treia oara pe Insula Libertatii si au oferit un show total de metal.

Eu am fost pozitionat in fata de tot si din pacate n-am reusit sa fac foarte multe poze din mijlocul mosh-pit-ului. In schimb, mi-am indreptat un pic spatele.

Sziget Festival 2014 (day 3) -100

Pe la mijlocul concertului am plecat spre A38 cu gandul ca o sa fac ceva poze si la concertul Kelis. Din pacate insa, domn’soara a intarziat mult prea mult, asa ca am decis sa ma intorc la Korn.

O decizie foarte buna pentru ca se pare ca show-ul ei a fost unul foarte dezamagitor. Iar bonus, pentru ca m-am intors, la finalul concertului Korn m-am ales si cu o pana de la chitarist.

Sziget Festival 2014 (day 3) -107

Imediat dupa concert a inceput o noua ploaie, care i-a trimis pe multi la cort. Nu si pe noi, care am continuat distractia. Cel mai distractiv a fost la barul de rock al carui nume nu stiu sa vi-l zic acum.

Petrecerea tematica de ieri a fost cu baloane de sapun si s-a dovedit foarte colorata. Am reusit sa trag si eu cateva cadre simpatice.

Sziget Festival 2014 (day 3) -84

In seara asta pentru mine exista un singur nume: The Prodigy. Restul trupelor care vor canta pe Scena Principala nu prea ma intereseaza, asa ca cel mai probabil o sa explorez mai mult insula. Daca totul merge cum trebuie, e posibil sa fac si bungee jumping.

Pana atunci insa, va las cu pozele din ziua 3 de la Sziget Festival 2014. What you SZI is what you GET!

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

1 Comment

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.