Parov Stelar revine in Romania pe 19 septembrie la iMapp Bucharest 2015

Dupa show-ul de neuitat de la Electric Castle Festival, iata ca DJ-ul austriac Parov Stelar se intoarce la noi in tara mai devreme decat ma asteptam.

Eram putin suparat ca l-am ratat asa ca vestea ca vine la Bucuresti pe 19 septembrie m-a bucurat foarte mult si abia astept reintalnirea cu el si cu band-ul sau.

imapp Bucharest 2015

Concertul va avea loc cu ocazia celei de-a doua editii a evenimentului iMapp Bucharest, unul dintre cele mai mari spectacole de video-mapping din lume.

Echipele finaliste de anul acesta, AVA (Mexic), Dirty Monitor (Belgia), Urbanscreen (Germania), RadugaDesign (Rusia), Light Event Consulting (Franta) si Mindscape (Romania) vor realiza 6 show-uri a cate 4 minute si 30 de secunde fiecare pe fatada Palatului Parlamentului.

Alaturi de Parov Stelar, pe scena amplasata in Piata Constitutiei vor urca si baietii de la Suie Paparude, iar accesul va fi liber.

Ne vedem pe-acolo :D

[divider2]

iMapp Bucharest este organizat de Primaria Municipiului Bucuresti, prin creart – Centrul de Creatie, Arta si Traditie

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

2 Comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.