Misiunea Berlin Maraton – saptamana 2: faza pe Bucharest International Half-Marathon

Cea de-a doua saptamana de antrenament pentru Maratonul de la Berlin a inceput cu o cursa usoara de 5 km marti seara.

Dupa ce-am analizat mai bine planul de antrenament si dupa ce-am inspectat starea genunchilor mei am hotarat sa il refac pentru ca era mult prea dificil pentru conditia mea fizica si nu voiam sa-mi fortez prea mult genunchii pentru a nu risca o accidentare care sa ma tina pe bara.

PBIHM 2015 - pandutzu

Din cauza ca am avut o saptamana foarte agitata si obositoare am ratat cele doua alergari de miercuri si vineri, dar am recuperat duminica la proba de 10,5 km din cadrul Bucharest International Half-Marathon.

Desi initial pornisem cu gandul sa alerg usor (un ritm de 6:30 – 7:00) si sa ajung la finish dupa mai bine de o ora, dupa vreo 3 km de “lalaiala” m-am razgandit si am zis ca n-am cum sa nu termin sub o ora :)). Asa ca am prins viteza si am marit ritmul de la kilometru la kilometru.

Pandutzu @ PBIHM

M-a incurajat si faptul ca n-am avut probleme cu genunchii (in mare parte si pentru ca am purtat niste benzi kinesiologice) si ca atmosfera de concurs a fost foarte frumoasa. Am reusit sa trec linia de finish in timpul oficial de 56:57, ceea ce e bine, avand in vedere ca n-am tras sa obtin un timp anume. A fost o cursa relaxanta de care m-am bucurat de la inceput pana la sfarsit.

Pandutzu in Team PandaSi anul acesta am alergat tot in Team Panda, evident. Foto: Liviu Florin Albei

As vrea sa-i felicit pe toti cei care au alergat duminica pentru prima data intr-o competitie de acest gen, fie ca a fost vorba de cursa populara, la stafeta, la 10,5 km sau chiar la Semi-Maraton. De asemenea, mare parte din felicitari merg catre trupa 321 Sport, antrenata de Radu Restivan, care a reusit sa duca la bun sfarsit programul #dela1la21.

Pentru ca sunt in turneu cu Trupa Vunk, nu prea am avut timp sa scriu si pe blog, drept dovada ca articolul asta apare abia joi, dar am mi-am facut timp de alergari prin Sibiu si Alba Iulia despre care o sa va povestesc saptamana viitoare.

Saptamana asta cel mai mult am alergat pe Vunk – Fa-mi cu mana

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

1 Comment

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.