Sunt noul online manager pentru Trupa Vunk!

Chiar daca pentru multi din prietenii mei nu mai este neaparat o veste noua, a sosit momentul sa ma “laud” si pe blog cu faptul ca incepand din decembrie 2014 am devenit noul Online Manager al Trupei Vunk.

Aventura Deezer s-a incheiat mai brusc decat mai asteptam, dar e bine ca in viata sa lasam loc noilor provocari. Iar pentru mine alegerea de a lucra cu baietii de la Vunk reprezinta o provocare atat personala cat si profesionala.

 pandutzu si vunk

Nu este niciun secret faptul ca am apreciat tot timpul ce-au reusit sa faca ei in ultimii trei-patru ani, mai ales cu spectacolele de la Sala Polivalenta si modul lor de a veni cu un suflu nou in industria muzicala romaneasca.

Reusesc sa ofere o experienta “ca afara” spectatorilor si va spun asta din experienta sutelor de concerte pe care le-am vazut atat in tara, cat si in afara.

[divider2]

Prima “mini-campanie” la care mi-am adus si eu contributia a fost #FreDoneazaVunk prin intermediul careia am reusit sa facem doi copii surdo-muti foarte fericiti de sarbatori.

Pe scurt, i-am rugat pe fanii trupei sa se filmeze fredonand o piesa Vunk, iar apoi sa urce filmarea pe instagram cu hasthagul #fredoneazavunk. Pentru fiecare astfel de postare, noi urma sa donam 5 euro pentru cei doi copii care traiesc doar din pensia de handicap. Ce-a iesit in mai putin de-o saptamana, vedeti in colajul pe care l-am facut mai jos:

In cele din urma au fost donati 1000 de euro pentru Ianis si Catalin si ne bucuram ca am avut atat de multi oameni alaturi de noi care cu vocea lor au reusit sa schimbe o parte din lumea celor doi.

[divider2]

Pentru promovarea concertului de pe 12 februarie din Hard Rock Cafe, numit #primavedere, am vrut sa aflam daca mai sunt si alti “nebuni” ca noi care trimit vederi din locurile pe care le viziteaza.

Asa ca i-am intrebat pe fanii nostri daca isi mai amintesc cand au primit #primavedere. Am descoperit astfel cateva povesti chiar interesante:

Ieri am trimis cateva vederi unor fani norocosi care au primit si un cod secret ce le va fi de folos la concertul de joi.

Am fost surprinsi chiar sa vedem mesaje de la fanii nostri care s-au filmat trimitand vederi catre cei dragi. Chiar ieri am primit cateva vederi din Indonezia, de la prietena noastra Alexandra Usurelu.

 

Maine dimineata baietii vor fi la matinalul Europa FM acolo unde vor face un anunt foarte important pentru tara. Stiu ca v-ati gandit ca o sa anunte oficial ca am intrat si eu in echipa, dar nu despre asta este vorba. Ci de ceva mult mai interesant din care deja sunt entuziasmat ca voi face parte.

Ce este insa sigur este ca o sa depasesc cu mult numarul record de 5 concerte Vunk pe care le-am adunat anul trecut. Asadar, ca sa-mi faceti viata mai usoara, va invit pe paginile de Facebook, instagram si pe canalul de Youtube, iar in curand si pe noul site al Trupei Vunk.

Hai ca o sa fie un an interesant!

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

3 Comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.