Eminem si Rihanna NU vin in Romania!

Astazi au aparut niste zvonuri cum ca Eminem si Rihanna vor sustine un concert la Bucuresti in cadrul turneului The Monster European Tour.

Din pacate insa aceasta informatie este falsa si oricat de veridic arata site-ul care a anuntat acest lucru, momentan nu este confirmat nimic oficial si eu personal nu m-as entuziasma foarte tare.

Eminem - Rihanna  - European Tour

YaTicket.com e un site de “bisnita” care cumpara bilete la concerte, iar apoi le vand la preturi mai mari, iar prin “preinregistrarea” pe site-ul lor nu faceti decat sa le mariti baza de date pentru eventualele newslettere de pe viitor.

Tot ei au anuntat anul trecut si ca AC/DC vor veni in Romania din nou, dar dupa cum vedeti nu s-a anuntat nimic inca.

Intr-adevar, Eminem si Rihanna au sustinut cateva concerte in turneul “The Monster”, dar asta s-a intamplat anul trecut in state si au fost doar cateva concerte in luna august.

Momentan nu exista premise cum ca ar face si un turneu european si chiar daca ar fi asa, cu siguranta biletele s-ar vinde prin intermediul “jucatorilor” mari precum ticketmaster, livenation sau eventim.

Asadar, nu va entuziasmati foarte tare pentru ca Eminem si Rihanna nu vin in Romania in 2015.

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

5 Comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.