Am ajuns un ignorant?

2015 a inceput cu un eveniment foarte tragic, mediatizat la extrem si cu inca doua evenimente oarecum amuzante, dar care au primit si ele o atentie foarte mare.

Pentru cei care au stat intr-o bula pana acum, ma refer la atentatul din Paris, No Pants Day din Bucuresti si respectiv Ziua Izabellei.

La baie in El Comandante Junior #jesuischarlie

A photo posted by Alin Pandaru (@pandutzu) on

Asa cum zicea si tovarasul Mariciu, de fiecare data cand ceva se mediatizeaza mai mult decat ar trebui, Internetul se imparte in trei categorii: pro, foarte-contra si mistocari. Eu cred ca mai e o categorie, in care cred ca am intrat si eu de curand, si anume cea a ignorantilor care nu simt o nevoie acuta de a-si da cu parerea despre orice.

Este desigur tragic ce s-a intamplat in Paris, dar nu sunt eu in masura sa-mi dau cu parerea despre islamism, terorism, rasism sau libertatea presei, asa ca am preferat sa-mi pastrez parerile pentru mine.

nopantsday-bucuresti
Foto via Ovi Sirb

 Despre No Pants Day Bucuresti s-au scris o groaza de pareri ceea ce n-au facut decat sa ofere o importanta si mai mare evenimentului. Mi s-a parut foarte amuzant faptul ca duminica au fost prezenti mai multi fotografi decat participanti propriu-zisi.

Si daca tot vorbim de participanti, un eveniment aparent inofensiv de pe Facebook s-a transformat intr-un fenomen in doar cateva ore.

Ziua Izabellei

Nu e nimic nou, s-a mai intamplat si la altii, ba chiar s-a ajuns si la lucruri mai tragice decat mistouri pe Facebook. Mi s-a umplut timeline-ul de postari de la Ziua Izabellei si per total mi s-a parut foarte amuzanta toata treaba asta.

Cu toate astea, eu nu m-am “implicat” in niciun fel in a promova sau a blama acest “eveniment” si acum incerc sa-mi dau seama daca barba pe care o port de aproape 5 luni m-a transformat intr-un hipster care nu mai reactioneaza la evenimentele mainstream sau pur si simplu m-am transformat intr-un ignorant.

Je Suis Isabella

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

1 Comment

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.