Va fi Vocea Romaniei rock?

Ne mai despart doar doua zile de marea finala a sezonului patru de la Vocea Romaniei, iar lupta pentru voturile publicului a inceput deja pe Facebook.

Anul acesta avem patru finalisti foarte buni, iar indiferent de cine va iesi castigator, nu cred ca ar trebui sa fie contestat. Toti cei patru concurenti merita sa castige si sunt convins ca fiecare are sustinatorii sai.

Finala - Vocea Romaniei

Inainte de a le asculta insa piesele pregatite pentru show-ul de vineri, e interesant de urmarit modul in care se promoveaza cei patru finalisti in mediul online.

La capitolul pagini de Facebook, Tiberiu Albu are in momentul de fata cei mai multi fani (13.500), urmat de Aliona Munteanu (11.000), Maria Hojda (8000) si Anda Dimitriu (7.500).

Vot- Finala - Vocea Romaniei

Nu am vazut pe niciunul dintre ei sa foloseasca Facebook Ads, asa ca am putea spune ca numarul este organic si bazat pe simpatia celor care s-au vazut in concurs pana acum.

Si la capitolul sustinatori, tot Tibi pare ca o duce cel mai bine. Printre colegii de blogosfera, am vazut ca el este sustinut de Cristi China (Chinezu), Andreea Ursu (Tomata cu Scufita), Anne Marie Chelariu (Vlogul de Marti), Anca Neatu si chiar a aparut si o campanie de sustinere pe Blogal Initiative unde s-au mai adunat cateva mesaje de sustinere. De asemenea, si Cornel Ilie, solistul trupei Vunk, si-a aratat sustinerea fata de el si de Maria Hojda.

 Tiberiu Albu - Vocea Romaniei Anda Dimitriu - Vocea Romaniei

Un plus catre Tibi merge si pentru ideea de a trimite mesaje personalizate de multumire catre cei care l-au sustinut pana acum. E foarte fain ca in ciuda faptului ca perioada asta este foarte aglomerata, si-a gasit un pic de timp pentru a inregistra cateva secunde pentru fiecare in parte. De asemenea, pentru sustinatorii sai au fost create cover-uri photo pentru facebook, asa ca mesajul a fost preluat de foarte multi fani de-ai sai.

Anda Dimitriu a primit pana acum mesaje de sustinere din partea lui Dan Bittman si de la Amna si probabil va fi sustinuta in finala de intreaga echipa De Moga.

 Maria Hojda - Vocea Romaniei Aliona Munteanu - Vocea Romaniei 

Maria Hojda a fost sustinuta in semifinala de Cornel Ilie si de Trupa Vunk, alaturi de care a cantat in primavara la concertul acustic Vunk – Autoportrete, iar in semifinala, e posibil ca o buna parte din fanii surorii sale, Ligia, sa-si manifeste sustinerea pentru ea.

Desi ma asteptam la mai multa agitatie din partea gastii HaHaHa Production, Aliona Munteanu n-a primit pana acum mesaje de sustinere de la colegii lui Smiley. Nici macar Smiley n-a postat mesaje prin care sa-i indemne pe fanii sai sa o voteze pe Aliona. Tot ce-am vazut ca actiune de promovare a fost prezenta la PRO FM de ieri.

[divider2]

La cum se prezinta momentan lucrurile, ar trebui ca marele castigator sa fie Tiberiu Albu. Cred insa ca voturile celor de-acasa o sa depinda mai mult de modul in care se vor prezenta cei patru concurenti in finala de vineri, decat de sustinerea pe care o primesc acum pe Internet.

Eu mi-am aratat sustinerea fata de el inca de saptamana trecuta si chiar mi-as dori ca el sa fie Vocea Romaniei de anul acesta. Voi astepta insa prestatia sa din finala si sper sa se ridice la nivelul asteptarilor.

Pana acum, toti concurentii pe care i-am votat eu in finala, s-au dovedit castigatori asa ca sunt curios cine o sa-mi fure pana la urma votul maine seara.

Voi cine credeti/ati vrea sa castige Vocea Romaniei?

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

2 Comments

  1. Votez Tibi. Pentru ca are o vocea speciala si o emotie speciala pe care ne o transmite. Cand canta eu tremur am emotii mari pt el si sunt fericita pana la lacrimi. Sunt sigura ca el o sa castige pentru ca merita. Bafta Tibi

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.