Urmatoarea provocare: SkyRun

Dupa un prim semi-maraton terminat cu succes si cu un timp mai mult decat bun si dupa o pauza de recuperare (a se citi raceala) de o saptamana, iata ca a venit momentul pentru o noua provocare.

Si cum o provocare nu vine niciodata singura, ci cu 34 de etaje, 680 de trepte si 119 metri ascensiune, pe 25 octombrie o sa particip la cea de-a doua editie a competitiei SkyRun.

Poster-SkyRun-2014

Pentru cei care nu stiu, SkyRun inseamna o cursa de alergare pe scari, contratimp, in cea mai inalta cladire din Romania – Sky Tower – organizata de Raiffeisen Property International, Raiffeisen Bank, smartatletic si Fundatia HOSPICE Casa Sperantei.

Aceasta este o competitie caritabila, toate incasarile din taxa de inscriere fiind donate catre Fundatia HOSPICE Casa Sperantei si vor contribui la dotarea si functionarea spitalului HOSPICE, unitatea cu paturi construita in Parcul Plumbuita. Beneficiarii sunt adulti cu cancer in stadii avansate si copii cu diagnostic limitativ de viata, care au nevoie de servicii medicale specializate de ingrijire paliativa.

[divider2]

Prima editie a adunat la start anul trecut 600 de participanti, iar vestea buna este ca au trecut linia de finish toti. Vestea buna pentru mine, zic, caci ma gandesc un pic cu groaza la cele 34 de etaje pe care le am de urcat.

Momentan ma chinui cu cate 4 etaje acasa, dar mai am timp sa ma antrenez pana pe 25. Pana la urma cat de greu poate sa fie sa urci 680 de trepte?

O sa-l intreb pe Gabriel Solomon dupa ce va fi alergat timp de 24 de ore pe scari de pe 24 pana pe 25 octombrie. Este o provocare uriasa pentru Gabi, o intrecere cu sine si cu recordul mondial la 24 de ore  detinut de Kurt Hess, cu o ascensiune totala de 18.585 metri.

Inscrieri SkyRun 2014

Inscrierile au fost prelungite pana pe 20 octombrie, iar daca vreti si voi sa luati parte la aceasta provocare si in acelasi timp sa ajutati Fundatia HOSPICE Casa Sperantei va invit sa va inscrieri pe site-ul oficial.

Taxa de inscriere este de 100 lei/persoana (individual) si 250 lei/persoana (corporate), dar avand in vedere ca toti banii vor fi donati, eu zic ca merita “investitia”.

Sper sa ne vedem cat mai multi pe traseu si mai ales la finish, unde vom avea parte de o priveliste foarte frumoasa din varful Sky Tower.

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

1 Comment

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.