Ce mai mancam la birou: Subway si Salad Box

Saptamana asta am primit doua vesti foarte bune. Subway si Salad Box au lansat servicii de catering si-au inceput sa faca si livrari in Bucuresti.

Pe cei de la Salad Box i-am descoperit in Iasi, intr-unul din mall-urile lor si imi doream foarte mult sa-i gasesc si in Bucuresti. Mi-a placut foarte mult ideea de a-ti oferi o gama variata de ingrediente din care sa-ti faci propria salata, la un pret relativ ok.

Salad Box

Am vazut apoi ca au deschis un magazin si in Bucuresti, in Promenada, si eram foarte fericit de fiecare data cand ajungeam pe-acolo. Intre timp, s-au extins si in Afi Palace Cotroceni, iar de pe 15 septembrie sunt de gasit si in Piata Victoriei (yey, aproape de birou).

Ba mai mult, incepand de saptamana asta, puteti sa va si comandati salatele preferate, iar aceasta va vor fi livrate direct acasa sau la birou sau unde vreti voi. Ma rog, nu chiar unde vreti, pentru ca momentan aria de acoperire a livrarilor este destul de mica (in zona Pietei Victoriei), dar sunt convins ca in curand aceasta se va extinde.

Eu sunt un client fidel si va recomand cu mare caldura sa mergeti macar o data la Salad Box si sa va faceti salata preferata.

[divider2]

Fanii Subway au si ei motive de bucurie pentru ca tot saptamana asta a fost lansata si aplicatia SUBWAY® Romania (disponibila in App Store si Google Play), cu ajutorul careia va veti putea comanda sub-urile direct acasa sau la birou.

Aplicatia a fost creata de asemenea pentru a tine cont de nevoile persoanelor cre lucreaza in cadrul corporatiilor, care obianuiesc sa comande zilnic si care au nevoie de o masa proaspata si gustoasa, dar care nu au mult timp liber.

 IMG_5958.PNG IMG_5959.PNG  

Astfel, aceasta integreaza o facilitate numita “Comanda de Grup”, care permite utilizatorilor sa trimita o notificare colegilor, anuntandu-i ca vor plasa comanda si invitandu-i sa aleaga ceva din meniu printr-un link.

Tot cu ajutorul aplicatiei puteti vedea si unde se afla cel mai apropiat restaurant Subway, atunci cand sunteti pe fuga si vreti sa mancati ceva.

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

1 Comment

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.