In septembrie incep Full Body Ignition

Pentru ca se apropie triatlonul, iar pana la semi-maraton mai sunt 6 saptamani si pentru ca am ramas un pic in urma cu pregatirea, m-am gandit sa “ingras” porcul in ajun cu un set de antrenamente special.

Am “testat” deja anul trecut programul Full Body Ignition al lui Valentin Bosioc asa ca stiu in mare cam ce ma asteapta. Editia de septembrie contine 12 sedinte (cate 3 pe saptamana) ce vor avea loc la Costin Bucura Studio.

FBI - Valentin Bosioc

O sa fie un restart binevenit, care sper eu sa ma aduca intr-o forma buna pentru cele doua competitii care ma asteapta in perioada urmatoare. Poate reusesc cu ocazia asta sa ma auto-disciplinez si sa-mi fac un obicei de a face miscare mai des decat o fac in prezent.

Chiar sunt curios de rezultate si de modul in care o sa ma simt la finalul lunii septembrie. O sa fie fain pentru ca programul contine si o evaluare personalizata (masă corporala, greutate ideala, regim alimentar etc.), astfel ca dupa cele 12 sedinte o sa vad exact cat de eficienta a fost toata treaba asta.

[divider2]

Inscrierile pentru editia de septembrie a FBI – Full Body Ignition inca sunt deschise (nu mai sunt foarte multe locuri), asa ca daca sunteti interesati si voi, am putea fi chiar colegi de “grupa” luna viitoare.

Gastiti detalii suplimentare pe blogul lui Vali sau pe pagina de Facebook – Valentin Bosioc Sports.

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

1 Comment

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.