“I’m not there”, filmul pe care trebuie sa-l vedeti inainte de concertul Bob Dylan de la Bucuresti

Bob Dylan revine la Bucuresti pentru un nou concert pe 25 iunie, pe scena Salii Palatului. Inainte de acest concert insa as vrea sa va recomand un film foarte interesant despre viata si cariera acestuia.

Filmul se numeste “I’m not there”, in regia lui Todd Haynes, si ne prezinta viata lui Bob Dylan  intr-un mod foarte interesant. Acesta este jucat de sase personaje fiecare reprezntand o personificare a unei etape din viata lui Dylan, de la primele zile pe scena pana la renumele de important cantaret de folk, de la controversata reorientare catre rock pana la accidentul de motocicleta si turneul “Never Ending Tour”, din care face parte si concertul de saptamana viitoare.

Cele sase personaje sunt: Woody (Marcus Carl Franklin), un tanar de culoare obsedat de muzica folk; Jack Rollins (Christian Bale), un cantaret de muzică folk ale cărui cantece au insufletit o intreaga generatie; Arthur (Ben Whishaw), un artist care abordeaza o noua forma a lirismului poetic; Robbie (Heath Ledger), un cunoscut actor al carui mariaj cu frumoasa Claire se prabuseste datorita stilului de viata pe care-l duce artistul; Billy (Richard Gere), un personaj care oglindeste fascinatia lui Dylan pentru Vestul Salbatic s folclorul american, si Jude (Cate Blanchett), o femeie care abuzeaza de substante interzise si care-l reprezinta pe Dylan, la mijlocul anilor ’60.

 Cate Blanchett reuseste sa faca un rol exceptional in acest film, care i-a adus si nominalizarea la Premiile Oscar pentru cea mai buna actrita in rol secundar. De asemenea, acesta este penultimul film al lui Heath Ledger, care din pacate a murit la cateva zile de la premiera acestui film.

Eu l-am vazut acum vreo doi ani si mi-a placut foarte mult, iar inainte de concertul de pe 25 iunie cu siguranta o sa-l revad, ceea ce va doresc si voua.

 

[divider2]

P.S.: Inca se mai gasesc bilete pentru concertul Bob Dylan de la Sala Palatului in reteaua Eventim si pe eventim.ro

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.