Bob Dylan revine la Bucuresti

Pe 25 iunie Bob Dylan revine in Romania pentru un nou concert, de data aceasta la Sala Palatului, in cadrul aceluiasi “Never Ending Tour”, inceput pe 7 iunie 1988.

Daca ati intrat pe articolul asta inseamna ca ar trebui sa stiti cine este Bob Dylan si faptul ca este unul din cele mai influenti artisti ai secolului XX, fiind primul artist care a reusit sa imbine cu succes muzica populara cu ambitiile intelectuala. Muzica sa a format o intreaga generatie si a dat un nou sens muzicii folk si rock.

Bob Dylan

Dylan canta la chitara, claviaturi si muzicuta, fiind sustinut de o suita de diversi muzicieni de exceptie, alaturi de care se afla in turneu inca de la sfarsitul anilor 1980.A castigat nenumarate distinctii de-a lungul vastei sale cariere, inclusiv 11 premii Grammy, un premiu Oscar si un Glob de Aur.

A fost introdus in Rock and Roll Hall of Fame, in anul 2000 a primit Polar Music Prize, iar in 2012 presedintele american Barack Obama i-a decernat Medalia Prezidentiala pentru Libertate (Presidential Medal of Freedom).

[divider2]

Concertul Bob Dylan de la Bucuresti este organizat de Marcel Avram si East European Entertainment, in colaborare cu D&D East Entertainment. Biletele sunt disponibile in reteaua Eventim si online pe www.eventim.ro

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

1 Comment

  1. […] Filmul se numeste “I’m not there”, in regia lui Todd Haynes, si ne prezinta viata lui Bob Dylan  intr-un mod foarte interesant. Acesta este jucat de sase personaje fiecare reprezntand o personificare a unei etape din viata lui Dylan, de la primele zile pe scena pana la renumele de important cantaret de folk, de la controversata reorientare catre rock pana la accidentul de motocicleta si turneul “Never Ending Tour”, din care face parte si concertul de saptamana viitoare. […]

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.