Sezonul 7 din Californication debuteaza pe 13 aprilie

Se pare ca luna aprilie o sa fie una foarte foarte buna. Dupa ce am aflat ca sezonul 4 din Game of Thrones apare pe 6 aprilie (7 la noi), iata ca azi aflam ca ultimul sezon din Californication o sa debuteze pe 13 aprilie in SUA, deci pe 14 aprilie la noi.

N-are rost sa mai zic ca este unul din serialele mele preferate si printre putinele pe care am apucat sa le urmaresc chiar de la inceput. Imi place la nebunie stilul lui Hank Moody si evident jocul actoricesc al lui David Duchovny. De Natascha McElhone m-am indragostit inca de cand am vazut-o in The Truman Show.

californication - season 7

De obicei noile sezoane apareau la inceputul anului, iar aproape de fiecare data producatorii ne faceau surprize si aveam primele doua episoade inca de la Craciun. Si anul asta am tot cautat pe la magazinele online de inchiriat filme si seriale, dar din pacate n-am gasit nimic.

Mai sunt 3 luni pana la marea premiera, iar pana atunci avem doar un sneak-peak in care ne intrebam daca Hank va avea in sfarsit happy-ending-ul pe care si-l doreste.

Intr-un fel imi pare rau ca se termina Californication, dar in acelasi timp trebuie sa recunosc ca ultimele doua sezoane si-au mai pierdut din farmec si au inceput sa lungeasca mult prea mult povestea. Sunt curios insa sa vad cum se termina, asa ca hai cu aprilie.

P.S. Partea buna e ca pana la Game of Thrones si Californication, pe 6 martie o sa apara continuarea sezonululi 3 din Suits.

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

1 Comment

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.