A aparut trailerul pentru sezonul 4 din Game of Thrones (video)

Se pare ca statul treaz pana la 4 dimineata are avantajele lui. Am fost printre primii care au vazut trailerul pentru sezonul 4 din Game of Thrones. Serialul asta a reusit sa creeze un buzz foarte mare inca de cand a inceput si trebuie sa recunosc ca si eu sunt unul din cei care asteapta cu sufletul la gura fiecare episod.

game of thrones

Noul sezon are premiera pe 6 aprilie in SUA, astfel ca pe 7 aprilie o sa-l vedem si noi pe  HBO sau de pe HBO GO. Ce pot sa zic. O sa fie un cadou foarte frumos de ziua mea sa vad premiera sezonului 4 din Game of Thrones.

Va las acum cu trailerul care anunta un sezon extrem de interesant.

P.S. As vrea pe aceasta cale sa le multumesc tuturor celor care au citit cartile si care n-au dat spoilere pana acum.

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

5 Comments

  1. cred ca e cel mai interesant dintre toate. Eu am citit abia prima carte si chiar daca productia e super buna, cartile sunt peste actiunea din serial. Cel putin primul sezon cu care as putea face o comparatie. Si recomand tuturor celor care au ceva timp la dispozitie sa citeasca totusi cartile pentru a intelege mai bine actiunea din serial. :)

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.