refreshOAuth2Token got the following response:
{ "error": "invalid_grant", "error_description": "Bad Request" }using refreshToken 1/1IBXP6v4HEaYj8-MxvP-YEFKSUMHjhLbRKWjDs2sVTwMEudVrK5jSpoR30zcRFq6

Cum a fost la lansarea videoclipului Days of Confusion – Bloodstream (foto)

Tot saptamana trecuta am facut si prima vizita pe anul acesta in The Silver Church Club, cu prilejul concertului de lansare al noului single si videoclip semnat Days of Confusion. Piesa se numeste “Bloodstream”, iar clipul l-ati putut vedea inca de joi aici pe blog.

Din pacate n-am prins concertul de la inceput si am ratat vreo 3-4 melodii, dar cat i-am ascultat, am incercat sa nu imi stric aparatul foto pentru ca ba dadeam din cap, ba mai trageam cateva cadre.

Days of Confusion - Bloodstream-14

Pe Days of Confusion i-am descoperit anul trecut, cu ocazia unui concert Vita de Vie, desfasurat “in familie”, tot in Silver Church. Mi-au atras atentia inca de-atunci cu sound-ul lor proaspat, melodiile energice si atitudinea de pe scena.

Joi seara i-am prins intr-o forma buna, iar mai mult decat solistul trupei, Cosmin Lupu, care seamana foarte mult cu Wolverine, m-a impresionat foarte mult bassistul Andrei Zamfir. A fost cel mai energic si expresiv de pe scena pe toata durata concertului.

Days of Confusion - Bloodstream-2

Setlist-ul a cuprins piese de pe albumul lor de debut – Seeds – lansat in 2012. Noul single, “Bloodstream”, pregateste cel mai probabil un nou material de studio al baietilor care este asteptat de fani cat mai repede posibil.

Si daca tot vorbim de fani, m-am bucurat sa-i vad intr-un numar destul de mare joi la concertul de lansare. E bine ca acestia sa fie aproape de trupa, mai ales ca intrarea a fost libera. Am vazut de asemenea ca erau expuse la vanzare albume si tricouri cu formatia si chiar sper ca au existat si cumparatori.

Days of Confusion - Bloodstream-21

Despre videoclip numai de bine. A fost realizat de catre cei de la The Cell si o are ca protagonista pe domn’soara Andreea Popescu, o fosta dansatoare din trupa Deliei.

Va las acum cu poze de la concert.

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.