Ce trebuie sa stii despre Music Academy

Fac eu ce fac si tot la muzica ajung. Vineri, in ultima zi de la Future Communities am fost la lansarea primei scoli online de muzica din Romania – Music Academy.

Si pentru ca imi place foarte mult proiectul asta am zis sa va dau si voua mai multe detalii despre el. Ar trebui sa stiti ca in spatele Music Academy stau cativa artisti foarte buni, care vor sa-i invete si pe altii sa se dezvolte din punct de vedere muzical.

Music Academy

Mecanismul este foarte simplu. Iti alegi unul dintre cei 5 profesori, vizionezi fiecare lectie video si bagi la cap ce iti zic ei acolo, apoi repeti pana iti iese cel mai bine, iar la final te inregistrezi si trimiti inapoi profesorului tau rezultatul. In functie de cat de bine te descurci, acestia iti vor da raspunsuri si indicatii personalizate.

Cei 5 profi de la Music Academy sunt Nicu Patoi, chitarist in trupa lui Stefan Banica Jr. si Platonic Band, Adrian Ciuplea, basist in trupele Vita de Vie si Platonic band, Cosmin Lupu, chitarist si vocal in Days of Confusion, Domination si Mozart Rocks!, Cezar Popescu, chitarist in trupele Vita de Vie, Days of Confusion, Domination, Mozart Rocks! si Mira Botocan, vocalista si instructoare de canto modern.

Cosmin Lupu are 4 ani experienta de predare online si mi-a spus la evenimentul de lansare ca aceasta metoda de a invata un instrument este la fel de eficienta ca si cea face-to-face. Partea misto e ca acum ai acces la profesorul tau oricand. Datorita programului incarcat al acestor artisti, ar fi foarte greu sa va sincronizati pentru lectii.

In ceea ce priveste costurile, acestea vor fi dezvăluite doar celor care se inscriu pe site si se aboneaza la newsletter. Cei care se inscriu pe site-ul music-academy.ro pana pe 1 decembrie, vor beneficia de o reducere de 20% pentru prima luna, indiferent de abonamentul ales.

[divider2]

Asta e un exemplu foarte bun de idee pusa in miscare. Daca ai si tu o idee misto, nu uita sa o inscrii pe site-ul Rexona.

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.