refreshOAuth2Token got the following response:
{ "error": "invalid_grant", "error_description": "Bad Request" }using refreshToken 1/1IBXP6v4HEaYj8-MxvP-YEFKSUMHjhLbRKWjDs2sVTwMEudVrK5jSpoR30zcRFq6

Vama @ Sala Palatului 2013 (poze si recenzie)

Anul acesta trupa Vama a implinit 7 ani de la infiintare si a demonstrat aseara ca a ajuns la maturitate. Show-ul oferit fanilor veniti la Sala Palatului se inscrie in seria celor mai bune concerte la care am fost anul acesta si momentan a devenit cel mai tare concert Vama la care am fost eu pana acum.

I-am urmarit live inca din 2007 cand ii vanam pe la baluri de boboci. Am fost alaturi de ei atunci cand au fost problemele cu drepturile de interpretare ale pieselor Vama Veche, am fost la concertul de lansare a albumului Vama in 2008 si sunt alaturi de ei chiar si acum, cand sa zicem ca am iesit un pic din targetul pieselor cantate de ei.

Vama @ Sala Palatului 2013_-70

I-am vazut asadar evoluand frumos intr-o trupa romaneasca foarte buna cu doua albume indragite de fani si care odata cu piesa “Perfect fara tine” a revenit si in atentia radio-urilor si aduna acum si mai multi fani. Imi place ca interactioneaza foarte bine cu ei si comunitatea fanilor Vama se transforma usor-usor intr-un mic Echelon, ca sa fac o scurta comparatie cu 30 Seconds to Mars (care by the way, vin anul viitor in Romania).

Concertul de aseara de la Sala Palatului a coincis si cu lansarea DVD-ului cu concertul de anul trecut de la Sala Palatului in cadrul caruia a fost lansat albumul “2012”. Am fost la ambele, dar sincer cred ca mai mult ar fi meritat show-ul de pe 17 decembrie sa fie transpus pe DVD, decat cel de anul trecut.

Vama @ Sala Palatului 2013_-30

Mi s-a parut mult mai complex si mult mai bine pus la punct, atat din punct de vedere vizual (lumini, imaginile proiectate pe ecrane, modul de filmare) si muzical cat si ca spectacol per total (coregrafii misto, momente tematice pe unele piese).

Sunt convins ca s-a muncit destul de mult pentru acest concert si revenind iar la partea cu fanii, e de apreciat ca de fiecare data avem ocazia sa vedem cateva zeci de adolescenti facand parte din show-urile Vama. Sunt convins ca pentru fiecare in parte e un moment special pentru ca unu la mana, au ocazia sa lucreze alaturi de trupa lor preferata, iar doi la mana, sunt participanti activi ai unui spectacol de neuitat pentru cei prezenti.

Vama @ Sala Palatului 2013_-58

Printre momentele speciale de aseara trebuie amintite interpretarea piesei “Zile Fericite” alaturi de Guess Who, dansul lasciv la bara al unei frumoase domnisoare in fata lui Tudor si a lui Vlad Gorneanu, solistul trupei Z.O.B., pe piesa “Ultimul om”, varianta R&B a piesei “Nu am chef azi”, precum si coregrafia de final pe piesa “Sa dansam”.

Cel mai emotionant moment a fost insa pe piesa “Declar Tara Pierduta”. Inainte de a incepe, pe ecran au fost proiectate numele unor politicieni sau oameni de afaceri condamnati la inchisoare (cu sau fara suspendare), care au fost intampinate cu huiduieli in semn de dezaprobare. Apoi, in timpul piesei, mai multi adolescenti au fost acoperiti cu un steag imens al Romaniei. Trebuie sa ascultati piesa ca sa intelegeti mesajul.

Vama @ Sala Palatului 2013_-33

Bis-ul a oferit de asemenea un moment de neuitat, atunci cand pe “Undeva in Vama” toata lumea a scos telefoanele mobile si a creat o mare de lumina, adaugand un plus de magie interpretarii lui Tudor. Seara s-a incheiat cu “Epilog”, o piesa care nu mai are nevoie de nicio prezentare.

De la an la an observ cat de mult am crescut si eu odata cu aceasta formatie si nu pot sa nu-mi ascund bucuria pentru faptul ca am fost alaturi de ei inca de la inceput si ca lucrurile au evoluat asa frumos. La multi ani de Vama!

Vama @ Sala Palatului 2013_-78

[divider2]

Va las acum cu pozele facute de mine aseara. Sper sa va placa :D.

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

1 Comment

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.