… #SePoate

Va spuneam vineri de momentele de cumpana ale organizarii primului meu eveniment in PRIME. Ne aflam asadar cu cateva zile inaintea evenimentului, ne pregateam sa incepem promovarea, iar fix inainte sa  dam drumul teaser-ului, am aflat ca unul din speakeri nu mai poate ajunge.

Trebuia sa incepem cat mai repede promovarea pentru a avea suficienti oameni prezenti la eveniment asa ca era crucial sa gasim un inlocuitor cat mai repede posibil. Eram putin demoralizati si ne temeam ca evenimentul la care lucrasem ar putea fi anulat.

Dupa cateva mailuri cu propuneri, am venit in sfarsit cu o solutie salvatoare, asa ca am pus mana pe telefon si l-am sunat pe Valentin-Narcis Sturzu, adica pe bimus, un tanar regizor la vremea aceea care se ocupase de cateva virale si care ne putea oferi si o perspectiva din spatele camerei de filmat asupra conceptului de viral.

Era evident un risc pentru ca Valentin nu mai vorbise pana atunci in fata unor studenti, dar eu aveam totusi increderea ca o sa iasa totul ok. Dupa ce-am confirmat cu el, am dat un mail foarte simpatic catre colegii mei de organizare in care le-am spus vestile bune si le-am dat si varianta finala a teaser-ului (pe care o puteti urmari un pic mai sus).

Mi-a placut foarte mult insa un mail trimis de coordonatoarea noastra de-atunci, Roxana Niculae, care zicea asa:

[divider2]

Un eveniment care nu intampina niciun obstacol poate organiza oricine. Diferenta dintre un bun organizator si unul oarecare se face in momentul in care intampini probleme. Si daca nu acum, sa va confruntati cu tot felul de situatii, pai cand altcandva? Asa va pregatiti pentru activitata de la un job, unde e imposibil sa nu intampini nicio situatie neprevazuta.

[divider2]

Pana la urma am reusit sa ducem pana la final conferinta si am reusit sa umplem Orange Concept Store (avea dreptate Hitler in teaser cand zicea ca n-or sa incapa toti :)) ) si am transmis si live pe apropo.ro intregul eveniment, astfel ca ne-au urmarit de-acasa peste 300 de persoane.

conferinta-viral

Mi-am dat acum seama cat de mult a insemnat acest eveniment pentru mine si cat de usor a fost de-atunci sa organizez si altele. Mi-am dat seama ca intotdeauna se poate daca iti doresti cu adevarat ca acel lucru sa se intample.

[divider2]

Ieri cei din Tara lui Andrei, i-au sarbatorit pe toti cei care au aratat ca #sepoate. E o initiativa foarte misto prin care vrem sa va aratam ca indiferent de obstacolele intalnite pe drum, nu trebuie sa renunti la visul tau pentru ca mai devreme sau mai tarziu o sa se intample. Mai gasiti si alte povesti aici.

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.