Pentru atunci cand crezi ca nu se poate…

In ultimii 4 ani am avut foarte multe proiecte, fie ele personale, fie in cadrul PRIME sau la job. Insa primul proiect nu se uita niciodata.

Se intampla prin 2010, iar eu eram proaspat boboc in PRIME, singura asociatie de relatii publice si comunicare din Romania. Eram membru al departamentului de Externe (acum se numeste Events), iar coordonatoarea mea de-atunci, Roxana Niculae, m-a repartizat in echipa de organizare a conferintei despre viral.

Poster-Viral

Era primul meu eveniment si am avut ocazia sa trec atunci prin primele etape ale organizarii unei conferinte. De la mapele de prezentare, la mapele de presa si la contactat speakeri si parteneri media.

Insa lucrurile nu merg snur aproape niciodata si asa cum era de asteptat, am avut diverse probleme. Probabil cea mai dificila perioada de-atunci a fost cea cand am aflat ca unul din speakerii care confirmasera s-a “razgandit” dintr-un motiv independent de noi.

Mai erau cateva zile pana la eveniment, noi eram cat pe ce sa incepem promovarea cu el pe afis, iar acum ne aflam in situatia de a anula evenimentul, facandu-ne usor de ras in fata celuilalt speaker si a celor cu care stabilisem deja parteneriate…  Va dati seama ca atat eu cat si restul echipei eram destul de demoralizati pentru ca era proiectul nostru si ne doream sa-l ducem la capat.

In cele din urma am reusit sa rezolvam aceasta problema, iar conferinta a fost un succes, cu aproape 100 de oameni inghesuiti la Orange Concept Store precum si alti 300 pe live-streaming-ul de pe Apropo.ro.

[divider2]

Va povestesc maine cum am facut sa se poata. Mereu #SePoate.

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

1 Comment

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.