Mi-am facut cadou de Black Friday un Canon 650D

Daca anul trecut n-am fost atras de mirajul reducerilor de Black Friday, iar anul asta am rezistat tentatiei in prima etapa a seriei de preturi promotionale, iata ca de “adevaratul Black Friday”, adica pe 29 noiembrie, mi-am cumparat si eu ceva.

De pe la mijlocul lui 2011 de cand mi s-a stricat vechiul aparat foto (un Canon 450D), tot am zis ca mai bine imi iau unul nou decat sa merg sa-l repar. Dar cum mai mereu au aparut alte prioritati si n-am apucat sa strang suficienti bani, asa ca mi-am potolit setea de fotografiat cu aparatele altora sau primite in teste de la Canon Romania.

Canon 650D

De vineri insa, sunt mandru posesor al unui Canon 650D, un aparat pe care am pus ochii inca de la evenimentul de lansare de anul trecut. Am vazut initial oferta de 2.000 lei la F64, dar in cele din urma l-am luat de la emag tot la acelasi pret pentru ca am primit de la ei si un voucher cu 10% din valoarea aparatului. Puncte in plus si pentru tricolorul oferit cadou pentru ca stiti ca mie imi plac steagurile :))

Am ales tot un entry-level pentru ca n-am inca pretentii de mare fotograf, desi se mai nimereste cateodata sa prind si eu niste cadre misto. Pentru ce am eu nevoie (fotografii pe la concerte in mod special), e ceea ce trebuie. E fratele mai mic al lui 600D, partenerul meu de la festivalurile de anul acesta, si vine in plus cu un ecran senzitiv, un nou sistem de focus si are si doua moduri noi de fotografiat – Handheld Night Scene (combina 4 poze pentru a crea o imagine stabila) si HDR (care combina 3 poze la 3 expuneri diferite).

La pretul asta mi s-a parut un deal bun asa ca dupa cateva ezitari am facut comanda. Surpriza a fost ca a venit in aceeasi zi (eu l-am luat pe la 1:00 si a ajuns la 14:30) cu cei de la DPD asa ca m-am bucurat de el tot acest weekend si chiar urmeaza sa postez cateva fotografii de la concertul Carla’s Dreams din Bucuresti si de la prima gala live de la Vocea Romaniei.

[divider2]

Urmatorul pas e sa-mi iau si un nou obiectiv. Momentan il am pe cel de kit, 18-55 si 50 fix-ul. M-am inteles bine cu 55-200-le vara asta, dar daca aveti si alte recomandari le astept in sectiunea de comentarii.

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.