Anul acesta am avut ocazia de doua ori sa ma costumez intr-un super-erou. Daca prin februarie, la Scoala de Iarna PRIME am fost o tentativa nereusita de Spider-man, weekend-ul trecut am decis sa merg pe ceva mai serios si m-am deghizat V (forVendetta).

Mi-a placut foarte mult povestea si evident si filmul V for Vendetta si imi doream de mult un astfel de costum si mai ales o masca reprezentand chipul lui Guy Fawkes (dinainte sa devina cool odata cu Anonymus si protestele anti A.C.T.A.).

V, Femeia invizibila, Storm si Rogue #superheroespartyV, Femeia invizibila, Storm si Rogue

De ce am facut asta? Pentru ca am fost la deja traditionalul #wintertweetmeet, care anul acesta s-a transformat in #SuperHeroesParty asa ca pe langa distractia obisnuita, am avut ocazia acum sa fim super-eroi pentru o noapte.

N-am salvat noi lumea, dar cu siguranta ne-am simtit bine, mai ales ca am avut alaturi de noi adevaratii super-eroi ai weekendu-lui: Absolut si Heineken.

#superheroesparty

Au fost fel de fel de costume, dar dupa parerea mea, cel mai tare super-erou a fost Vio pentru ca el a fost “Bar-man” si ne-a oferit cateva cocktailuri foarte foarte creative.

Mi-au placut foarte mult costumul lui Bogdan care alaturi de prietena sa Andra s-au deghizat in Hell Boy si Hell Girl. De asemenea puncte bonus si pentru Bogdan “Lanterna verde”, cel care de 4 ani ne strange din toate colturile tarii pentru un weekend de pomina.

Hell Boy si Hell Girl #superheroesparty

A fost un weekend frumos in care ne-am simtit excelent si care mi-a adus aminte de o poveste mai veche pe care-am postat-o pe blogul meu, in care super-eroul am fost chiar eu.

Va las acum cu cateva poze realizate de Adrian “Robin Hood” Holerga pentru FotografiiEvenimente.ro

Comentezi?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.