Despre super-eroi

Zilele trecute mergeam spre casa putin intristata ca ma facusem de cacao in fata unui tip pe care l-am intrebat cat e ceasul, mi-a raspuns si eu zambind am scos telefonul in fata lui uitandu-ma la ceas. Mergeam stand in 385 fara casti ca nu-mi da mama bani pentru fire muzicale, ascultand doar vuietul tampitilor de langa mine si povestea unei englezoaice (pe care m-am caznit s-o cuprind cu vederea dar dracu stia cat de mica era sau ce alt defect fizic avea) care repeta la nesfarsit “my mother was killed by …”. Si am stat sa vad by cine era omorata ma-sa si ma intrebam daca nu cumva gagik era proiectul imaginatiei mele care daduse de un natarau si acum avea fluturi in stomac si implora atentie. “Avem nevoie de super eroi” aud deodata in cap. Hopaaaa…ma inmultesc. Aud voci peste voci cu personalitati diferite, cu boli diferite si halucinatii variate.

Iau o pauza.Ma uit pe sosea si schimb mainile pe bara din autobuz de parca eu as fi la volan. Ma observa o babuta si zambeste.Poc si-un cot in spate de la o curva rujata.Mai am o statie.Intuneric bezna in cartier.In parc nimeni.Ma simt singura si-mi zic” daca ajung cu bine pana la scara am un super erou”.Ajung ok.Am super erou si nu-l vad frate.Nu-l vad si vreau sa-l vad ca sa stiu ca exista si e al meu…Intru pe mess:intuneric bezna si aici.Toti oamenii online dar pana ajung la strada mea cad toate becurile…Primesc un offline de la P. cu nu stiu ce radio. Il accesez(apropo nu merge)…apoi imi iau inima in dinti si zic” eu azi imi caut super eroul”. Intre timp ma gandesc sa-l intreb pe P. de episoadele mele luate la negru. “P. ai luat alea?:d mi le poti da?:D:D”, “dap” imi raspunde el probabil scapand o droaie de alte siteuri pe langa fereastra mea.
Si atunci mi-am zis…Panda e eroul meu mai exact”Panda: asteapta acum.. sa dezarivez… si pe urma sa rearhivez
menta: iarta copilul care te idolatrizeaza si si ia reviste cu benzi desenate unde tu esti erou” …Mi-am gasit supereroul…si nu trebuie sa dau bani multi sa-l “rasfoiesc”.Doar cateva sute de mii de lei vechi lunar sa pot intra pe mess si sa dau de panda online…si dau:D si ma ajuta si tin la el…asa ca la un super erou ca pe supereroi ii ai cand e intuneric pe strada ta…

Avem nevoie de supereroi…fie ei de plastic sau parosi cum probabil e Panda ca are barba.Cioc.sau ce naiba ai… Super eroul meu ma ajuta sa iau filme la negru:D .Al vostru?


written by menta

am fost rugat sa postez acest articol de catre menta. nu vreau sa-mi fac reclama :))
Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.