Cursurile scolii de condus defensiv sunt eficiente

V-am mai povestit despre condusul defensiv si cu alte ocazii. Spuneam atunci ca e foarte important ca atunci cand ne suim la volan sa conducem corect si sa fim cat mai pregatiti pentru situatii limita.

Va recomandam atunci sa urmati cursurile unei scoli de condus defensiv si unii dintre voi chiar au castigat un DVD cu un curs video despre condusul defensiv.

conducereDefensiva

Am primit zilele trecute rezultatele unui studiu care a aratat cam cat de eficiente sunt aceste cursuri. In doi ani de cand ALD Automotive a lansat Programul de condus defensiv, utilizatorii flotei sale de autovehicule au redus numarul de daune cu 25% ca urmare a participarii la cursuri.

In tot acest timp, acest program a fost urmat de aproape 750 de conducatori auto, iar in urma evaluarii daunelor produse inainte si dupa ce acestia au participat la program rezultatele au mai aratat ca 40% dintre soferi au redus numarul de accidente, ceea ce indica un progres in stilul lor de condus.

Pe parcursul programului participantii sunt invatati, prin utilizarea unor instrumente de pregatire unice, cum sa-si imbunatateasca abilitatile de condus prin insusirea de tehnici de condus preventiv si de control a masinii in situatii imprevizibile din trafic, prin testarea unor simulatoare auto speciale.

Prin intermediul parteneriatului semnat cu Titi Aur, ALD Automotive oferă un program de condus defensiv complet si puternic specializat, care evidentiază grija companiei fata de cei 255 de clienti ai sai.

[divider2]

Nu e suficient sa faci doar scoala de soferi. Atunci cand esti la volan, singur, fara instructor, lucrurile sunt cu totul diferite. Inevitabil apar automatisme si pe masura ce conducem mai mult, avem impresia ca stim mai multe si uneori nu mai acordam atat de multa atentie unor lucruri.

Atunci cand ne suim la volan trebuie sa fim atenti intotdeauna si sa respectam regulile de circulatie. Ar fi pacat sa-i invatam pe cei mici de reguli, iar noi, adultii, sa nu le respectam. Hai sa fim responsabili pentru siguranta noastra si a celorlalti.

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.