Ce am invatat de la Andi Moisescu

Il stiu pe Andi Moisescu inca de cand eram mic si ma trezeam sa-l vad la “Ora 7 Buna Dimineata” sau cand urmaream cu mare atentie celebra emisiune “Te uiti si castigi”. Mai tarziu, am prins pasiunea pentru reclame odata cu “Marca inregistrata”, iar acum il urmaresc cu mare placere in “Apropo TV” si la “Romanii au Talent”.

Nu credeam pe vremea aia ca o sa am ocazia sa-l si cunosc personal, dar iata ca acest lucru s-a intamplat si am avut ocazia sa-l vad indeaproape in diverse ipostaze. Fie ca prezentator al unor evenimente, fie ca speaker in cadrul Congresului National al Studentilor la Comunicare, Andi a dat dovada de fiecare data de profesionalism si de o deschidere mai rar intalnita.

Andi Moisescu - Mobile Kids 3

Vinerea trecuta am avut insa ocazia sa-l vad si in postura de tata, care isi doreste ca toti copii sa fie in siguranta in trafic. Spre uimirea mea, am aflat abia atunci ca el este presedintele organizatiei Salvati Copiii si ca alaturi de Mercedes Benz au lansat in aceasta perioada proiectul Mobile Kids.

Acesta presupune organizarea unor lectii de siguranta rutiera in cateva scoli selectate din Bucuresti in perioada 28 octombrie – 22 noiembrie 2013. E foarte bine ca se intampla acest lucru si mi-as dori ca programul Mobile Kids sa fie extins pe o perioada mai mare. E important ca cei mici sa invete inca de-acum regulile de circulatie pentru a nu mai avea cazuri de accidente in care sunt implicati acestia.

MOKI - personajul Mobile Kids

Lectiile Mobile Kids sunt concentrate pe promovarea a zece reguli esentiale de circulatie si sunt organizate intr-o forma interactiva si atragatoare pentru copii, pentru o aprofundare cat mai buna a informatiilor. După fiecare lectie, copiii sunt invitati sa completeze un scurt test despre comportamentul responsabil in trafic, menit sa le verifice cunostintele proaspat dobandite.

Testele cu cele mai multe raspunsuri corecte sunt premiate la finalul lectiei. Totodata, fiecare copil primeste brosuri educationale pe care le va putea aprofunda acasa impreuna cu parintii.

Scoala Centrala - Mobile Kids 2

Andi Moisescu a sustinut vineri o ora de educatie rutiera pentru cativa elevi de clasa a III-a de la Scoala Centrala din Bucuresti. El a fost ajutat de Moki, mascota oficiala a proiectului, care le-a prezentat copiilor cateva semne importante de circulatie.

Mi-a placut entuziasmul celor mici si am observat cu ocazia asta ca Andi umple sali si prin scoli, nu numai pe la facultatea de jurnalism. E intr-adevar un model pentru multi dintre noi si merita toata admiratia noastra.

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

1 Comment

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.