Ana-Maria Branza ne alearga de ziua ei

Cea mai buna spadasina din lume in 2013, multipla campioana europeana si mondiala si medaliata cu argint la Jocurile Olimpice de la Beijing din 2008, Ana-Maria Branza a decis sa-si sarbatoreasca anul acesta ziua de nastere intr-un mod cu totul si cu totul special.

Ea va da o “petrecere de alergare” si toata lumea este invitata la crosul caritabil ce va avea loc in Parcul Tineretului din Bucuresti duminica, 24 noiembrie 2013, incepand cu ora 10:00.

Ana-Maria Branza - alearga de ziua ta

Nu trebuie sa veniti cu cadouri, dar daca vreti si puteti, orice donatie catre proiectul ”Căsuța piticilor cu autism” al Asociatiei pentru Interventie Terapeutica in Autism (AITA) este binevenita. Tot pentru acest proiect a alergat Ana si in cadrul Maratonului International Bucuresti din acest an.

Alaturi de ea au confirmat prezenta la petrecere si alti atleti de renume, precum Monica Iagar, Mihai Covaliu, Alina Dumitru, Ionut Iftimoaie, Virgil Stanescu.


[divider2]

Treseul va avea 2.9 km (cate 100 m pentru fiecare an pe care il sarbatoreste), iar din partea Anei vor fi asigurate apa si izotonic pentru start, respecitv ceai si vin fiert pentru finish.

Asadar, sunt invitati la acest crost toti cei care vor sa alerge. Eu din pacate nu voi putea ajunge duminica la acest cros, dar promit ca de ziua mea, voi face si eu un eveniment similar, mai ales ca acum s-a lansat si platforma Alearga de ziua ta.

Am cunoscut-o personal pe Ana-Maria Branza la Bloggers Open luna trecuta si ca fost practicant al scrimei, am un deosebit respect pentru ea. E o persoana foarte de treaba si tin sa o felicit pe aceasta cale pentru modul in care a ales sa-si sarbatoreasca ziua de nastere!

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.