J&B a lansat editia speciala de sticle J&B Tattoo

V-am mai zis ca imi plac ideile originale si apreciez atunci cand brandurile aleg sa vina cu idei neconventionale de a-si promova produsele.

Cel mai recent exemplu il reprezinta cei de la J&B care au lansat luna aceasta editia speciala de sticle J&B Tatto, care prind viata sub lumina UV si care uimesc prin design si creativitate.

Noul pachet alcatuit din sase sticle colorate este inspirat din lumea uluitoare a artei tatuajelor si va fi disponibil la raft incepand cu luna aceasta. Eu le-am vazut pentru prima data saptamana trecuta la International Tattoo Convention si mi-au atras inca de atunci atentia.

Restilizarea si lansarea noului pachet J&B Tattoo fac parte din campania “Dare to be colorful” lansata de J&B anul acesta care a mai continut o colectie de sticle colorate.

J&B Tattoo impresioneaza insa printr-o identitate vizuala dominata de culori aprinse si contraste puternice, care prind viata sub lumina UV si care le fac usor de recunoscut in baruri sau la raft.

 Dare to be colorful Pandutzu

Am primit si eu o astfel de sticla de colectie si totodata si o provocare din partea J&B sa-mi fac un tatuaj. Am acceptat-o insa doar pe jumatate pentru ca am ales sa-mi fac doar unul temporar. Mai dureaza un pic pana o sa fac pasul catre un tatuaj permanent.

Cum vi se par noile sticle de J&B? Le-ati vazut prin baruri?

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.