Absolut Unique

Dupa ce a scos creativitatea din noi prin campania Absolut Blank, cei de la Absolut lanseaza o noua editie limitata de sticle numita sugestiv: Absolut Unique.

Daca pana acum suedezii au apelat la artisti mai mult sau mai putin consacrati pentru a crea editiile limitate de pana acum, iata ca de data asta artistul este chiar brandul Absolut. Printre editiile limitate Absolut de pana acum se numara ABSOLUT MODE (2011), ABSOLUT GLIMMER (2010), ABSOLUT ROCK (2009), precum si editia inspirata de metropolele lumii – ABSOLUT LONDON (2012), ABSOLUT MIAMI (2012), ABSOLUT SF (2011) si ABSOLUT BROOKLYN (2010).

Pentru a crea cele 4 milioane de sticle unice de Absolut, au fost folosite 35 de culori si nuante diferite peste care s-au adaugat 51 de modele diferite. Posibilitatile sunt nelimitate, iar asta a fost o provocare si pentru inginerii de la fabrica Absolut, care s-a transformat astfel intr-un studio artistic.

Masinariile au fost reprogramate astfel incat modelul fiecarei sticle sa aiba cate un design unic, iar fiecare din cele 4 milioane de sticle sa aiba cate un numar unic de inregistrare. Singurul lucru care ramane neschimbat este insa continutul.

Mi se pare foarte tare ideea, iar colectionarii de sticle Absolut cred ca sunt in culmea fericirii. Pana acum nu am avut acest hobby, dar poate asta e o ocazie perfecta de a incepe sa colectionez si eu sticle de Absolut.

Prima sticla din colectie a venit saptamana trecuta prin curier din partea celor de la Absolut Romania, carora le foarte multumesc, si are numarul de inregistrare 1.887.687.

Si pentru ca m-au rugat sa nominalizez si eu la randul meu un alt blogger despre care eu cred ca este unic, am stat si m-am gandit, iar primul care mi-a venit in minte a fost Bogdan Dascalescu aka ihearlights.

L-am cunoscut acum 2 ani, am facut si cateva proiecte impreuna, dar principalul motiv pentru care eu il consider unic este pentru ca este un izvor de idei bune si nebune in acelasi timp. A fost #cupluta, a facut autostopul pana la Oktoberfest, iar ultima isprava l-a dus pana in nordul Norvegiei ca sa vada Aurora Boreala, tot cu autostopul bineinteles. Pentru perioada urmatoare are si alte idei la fel de neobisnuite si sunt curios daca o sa le si puna in aplicare.

Pentru asta ii ofer prin intermediul Absolut Romania una din cele 4 sticle Absolut Unique pentru a avea inspiratie si pentru a prinde si mai mult curaj in a-si duce la bun sfarsit ideile. Sunt curios totusi cat timp o sa stea sticla nedesfacuta :)).

[divider2]

   

[divider2]

Editia limitata Absolut Unique se gaseste si in magazine, iar daca doriti si voi una (sau mai multe) sticle unice, va anunt ca le gasiti in magazinele Carrefour, Real, Cora si Mega Image din intreaga tara.

Poate fi un cadou perfect, mai ales pentru colectionari, sau poate fi, cum este si cazul meu, inceputul unei colectii cu adevarat unice.

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

1 Comment

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.