refreshOAuth2Token got the following response:
{ "error": "invalid_grant", "error_description": "Bad Request" }using refreshToken 1/1IBXP6v4HEaYj8-MxvP-YEFKSUMHjhLbRKWjDs2sVTwMEudVrK5jSpoR30zcRFq6

I-am vazut pe Hurts pentru a treia oara (poze)

Nu stiu cum s-a intamplat, dar in ultimii 3 ani, i-am vazut de 3 ori pe baietii de la Hurts in concert. A fost insa pentru prima data cand i-am prins in concert in Romania, chiar daca ei au mai vizitat tara noastra si in 2011 si in 2012.

_CHR8813

Nu s-a nimerit sa ne intersectam decat pe la festivaluri in Irlanda (Oxegen 2011) si in Ungaria (Sziget 2012). Ma bucur insa ca i-am vazut vineri seara la Bucuresti pentru ca am vazut cat de iubita este aceasta trupa, in special de reprezentantele sexului frumos.

Hurts au un stil aparte care te prinde repede si te face sa-ti doresti sa-i asculti din ce in ce mai mult. Ce mi-a placut inca de prima data cand i-am ascultat a fost faptul ca ei suna mult mai bine live decat pe CD. Probabil asta e si unul din motivele pentru care lumea inca se inghesuie la concertele lor, chiar daca au mai concertat la noi in tara.

_CHR9050

Pavilionul central de la Romexpo a fost plin ochi si atmosfera creata de fani a fost incredibila. Probabil cel mai emotionant moment a fost acela cand Theo ne-a rugat sa aprindem telefoanele. Efectul vizual a fost incredibil, iar cei care au fost acolo pot confirma acest lucuru.

Baietii au interactionat foarte bine cu publicul, spunand de dese ori “Multumesc” sau alte cuvinte in limba romana. M-am bucurat foarte mult cand am vazut si steagul Romaniei pe scena. Mi-am spus in sinea mea ca nu sunt sigurul nebun care vine cu tricolorul la concerte.

_CHR9364

Concertul a facut parte din “Exile Tour”, turneul de promovare al celui mai nou album al britanicilor – Exile. Ne-au cantat insa si piese cunoscute de pe Miracle precum Stay, Wonderful Life sau Sunday.

A fost un show frumos si sper sa-i mai vad si cu alta ocazie pe Adam si pe Theo live in concert. Cine stie, poate la anul ii aduc cei de la Orange Romania din nou. Momentan au ajuns pe lista mea la cota 3.

Foto: Orange Romania

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

1 Comment

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.