Colectia de toamna de la Sony: Vaio Fit A si Vaio Tap 11

Cei de la Sony Romania ne-au prezentat ieri cele mai noi produse pe nisa de tablete si laptopuri asa ca am avut ocazia sa fac cunostinta cu noile Vaio Fit A si Vaio Tap 11.

Mi-au placut ambele modele, in primul rand pentru design, iar in al doilea rand pentru functionalitate. Sunt echipate evident cu procesoare de top, dar ce e cel mai interesant e ca se pot transforma foarte usor din laptop in tableta si viceversa.

Colectia Sony toamna-iarna 2013

Vaio Tap 11 e prima tableta Sony cu Windows 8.1 si se lauda cu o latime de doar 9.9 mm si cu un ecran FUll HD de 29,4 cm (11,6″) care beneficiaza evident de noua tehnologie Triluminos, ce ofera o calitate excelenta a imaginilor.

Aceasta tableta vine insotita de o tastatura wireless foarte usoara, care se poate conecta la tableta printr-un magnet foarte mic, dar foarte puternic, pentru a proteja ecranul atunci cand nu este folosit, sau cand esti pe drum.

Sony VAIO Tap 11

Ce mi-a placut si n-am mai vazut la alte tablete a fost piciorusul de sustinere integrat pe spatele lui Vaio Tap 11, care iti permite astfel sa-l asezi oriunde ai nevoie.

[divider2]

Cel de-al doilea produs prezentat ieri a fost Vaio Fit A, care vine in doua variante, in functie de marimea ecranului, 13″ sau 15″. Evident, in functie de procesor, hard disk si alte nebunii, variantele sunt multiple.

Sony VAIO Fit 13A

Laptopurile din gama Vaio Fit A vin cu un nou mod de transformare a acestora in tableta. Ecranul touch screen al acestora se poate roti cu fata in sus, in jurul unei axe trasate pe mijlocul acestuia.

Aceasta e facuta dintr-un cauciuc foarte rezistent, care a fost suficient de bine testat, astfel incat sa tina foarte foarte mult.

Mi se pare unul din cele mai simple moduri de a transforma un laptop intr-o tableta, protejand in acelasi timp si ecranul.

De asemenea, Vaio Fit A poate trece in modul Viewer, util atunci cand ai de aratat o prezentare sau cand vrei sa te uiti la un film.

[divider2]

Ambele modele vin la pachet cu un nou stylus foarte sensibil ce-ti permite sa desenezi foarte cursiv sau sa iei notite.

Sony VAIO Fit 13A

Vaio Fit A va fi disponibil la noi in tara incepand cu luna viitoare cu preturi intre 4.500 lei si 6.500 lei, in functie de marimea ecranului si de dotari, iar Vaio Tap 11 va avea un pret de aproximativ 4.000 lei.

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.