refreshOAuth2Token got the following response:
{ "error": "invalid_grant", "error_description": "Bad Request" }using refreshToken 1/1IBXP6v4HEaYj8-MxvP-YEFKSUMHjhLbRKWjDs2sVTwMEudVrK5jSpoR30zcRFq6

Am fost curier pe bicicleta

Sa fii curier pe bicicleta nu e deloc usor. Nu e usor in orase cu o infrastructura bine pusa la punct in ceea ce priveste mersul pe bicicleta. In Bucuresti e cu atat mai greu cu cat zi de zi baietii si fetele care fac curierat pe doua roti au de infruntat atat gropile din asfalt cat si ignoranta soferilor care nu inteleg ca si ei au voie pe carosabil.

Rexona pe bicicleta

Marti am trait un pic din experienta celor de la Tribul, primul serviciu de curierat pe bicicleta din Bucuresti. Desi initial provocarea era ca echipa de bloggeri alaturi de Dani Otil sa se intreaca cu cei din trib pentru a stabili cine poate colecta cat mai multe deodorante consumate, vremea de afara ne-a jucat feste si ne-a dat un pic planurile peste cap.

Nu-mi pare rau deloc pentru ca am avut asfel ocazia sa-i cunosc pe cativa curieri, in frunte cu Ariel pe care-l stiu de pe vremea cand organizam impreuna Bikewalk-uri, undeva prin 2009. Sunt oameni tineri, pasionati de mersul pe bicicleta si care imbina utilul cu placutul.

IMG_0140

Dupa cateva discutii si interviuri cu echipa de la Neatza, am preluat o comanda prin aplicatia S.A.L.T. (Super Aplicatia de Livrari Tribul) de la Dani Senzationalul pana la Razvan Magnificul. Am luat colectat cateva deodorante consumate de la Mega Image-ul din Piata Gemenii pana la Mega Image-ul din Piata Unirii si inapoi.

Dus-intors am facut 17 minute. Eu am facut doar 15 pentru ca am luat-o pe scurtatura cunoscand mai bine zona respectiva. O sa vedeti intreaga poveste luni dimineata la Neatza cu Razvan si Dani.

Update:

A aparut si filmuletul:


[divider2]

IMG_0113

Ce-i drept pentru mine n-a fost chiar prima experienta de curierat cu bicicleta pentru ca imi aduc aminte acum de #letourdeprime, cand am colectat formulare de 2% pentru PRIME Romania de pe la agentiile de comunicare. Aveam asadar un pic de experienta.

Asta a fost modul meu de a ajuta asociatia de studenti din care faceam parte pentru ca e bine sa fii activ in comunitatea din care faci parte.

[divider2]

Fie ca o faceti pe bicicleta sau nu, pana pe 22 octombrie puteti colecta deodorante consumate la centrele din magazinele Mega Image, iar in schimbul fiecaruia primiti 25% reducere la cumpararea unui nou deodorant Rexona.

Luni la ora 18:00, ne strangem mai multi la Mega Image-ul de la Unirii pentru a colecta impreuna, asa ca daca vrei sa ni te alaturi, m-as bucura si chiar promit ca dau cate o cafea/bere, celor care vin.

P.S. Nu uitati de concurs.

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.