#letourdeprime

Stati linistit, nu e un nou circuit de ciclism. Dar are totusi legatura cu bicicleta.

Pentru ca sunt un membru activ in PRIME Romania, singura asociatie a studentilor la relatii publice si comunicare din tara, azi o sa-mi ajut colegii.

Cum o sa fac asta? Pai, o ma plimb prin Bucuresti pe bicicleta, incarcat cu formulare de 2% (descarca si tu formularul), gata completate cu datele PRIME Romania. O sa trec pe la cateva agentii de PR si publicitate si pe la toti cei care vor dori sa completeze formularul.

Voi putea fi contactat intre orele 11:00 – 14:30 pe twitter si pe facebook de catre toti cei care vor sa doneze cei 2% din impozitul pe venit catre PRIME Romania (mai bine ii donati pentru noi decat sa ramana statului). Voi ma chemati, eu vin la voi, voi completati formularul cu datele voastre, semnati, iar de restul ne ocupam noi.

Mai multe detalii despre #letourdeprime si o groaza de motive pentru care ar trebui sa ne dati noua aia 2%, gasiti pe site-ul campaniei 2 pentru Prime.

Click aici sa vezi clipul de promovare al campaniei.

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

7 Comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.