Nepregatitii se pregatesc de Triathlon Challenge 2013

Va spuneam saptamana trecuta ca o sa particip la Triathlon Challenge 2013 la Mamaia in weekend-ul care urmeaza si ca ne cautam un inotator.

Ei bine, intre timp l-am gasit pe Alex si astfel vom forma impreuna cu Valy echipa Nepregatitii, cea de-a patra echipa de bloggeri prezenta anul acesta la triathlon. Celelalte 3 au fost formate in urma campaniei de pe Blogal Initiative si se anunta foarte competitive.

Cand ne-am hotarat sa formam echipa Nepregatitii chiar nu eram deloc pregatiti pentru aceasta competitie, dar in urma “antrenamentelor” din weekend suntem destul de increzatori in sansele noastre de a ne clasa intre primele 4 echipe de bloggeri. Vali a participat la Crosul Societatii Civile, acolo unde a scos un timp destul de bun.

Eu la randul meu am dat cateva ture prin Bucuresti si-am scos pe distanta de 18 km (adica tot cat o sa pedalez si la triathlon) un timp de 44:44. Habar n-am daca e de bine sau nu, dar sunt convins ca la Mamaia, fara trafic si semafoare o sa scot un timp mult mai bun.

Si Alex a facut cateva ture de bazin in weekend si chiar daca el zice ca e un pic speriat de cei 750m, eu am incredere ca o sa duca proba pana la capat.

Nepregatitii sunt asadar pregatiti de Triathlon si spera sa faca o figura frumoasa sambata. Daca si voi aveti incredere in noi, va invitam sa ne sustineti pe Blogal Initiative si puteti castiga cateva premii foarte atractive.

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

3 Comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.