Biletele pentru Glastonbury 2014 se pun in vanzare pe 6 octombrie

Editia de anul viitor a festivalului Glastonbury va avea loc in perioada 25-29 iunie. Biletele se vor pune in vanzare inca de luna viitoare, chiar daca momentan nu a fost confirmat niciun artist care sa concerteze acolo.

glasto2013

De fapt asa se intampla in fiecare an pentru ca cererea este foarte foarte mare. Anul trecut am ratat sansa de a cumpara un bilet pentru ca s-a nimerit ca ziua in care s-au pus in vanzare sa coincida cu Maratonul Bucurestiului. Oricat de tare am alergat eu, tot n-am mai prins pentru ca s-au dat toate cele 135.000 de bilete in numai o ora si 40 de minute.

Pentru editia din 2014, acestea vor fi puse in vanzare duminica, 6 octombrie 2013, incepand cu ora 11:00 (ora Romaniei). Ce trebuie sa stiti daca vreti sa participati si voi la unul din cele mai tari festivaluri din lume este ca:

[list style=”orange”]

    • pe 6 octombrie se va plati doar un avans de  50 de lire. Restul de 160 de lire + 5 lire (booking fee) va fi platit in prima saptamana din aprilie 2014;
    • pentru a putea cumpara bilete, trebuie sa va inregistrati pana pe 30 septembrie pe site-ul lor. Cei care sunt deja inregistrati nu trebuie sa se reinregistreze ci doar sa verifice datele pe care le au deja si sa faca modificari daca e cazul;
    • fiecare utilizator inregistrat poate cumpara maxim 6 bilete, dar trebuie sa specifice numarul de inregistrare pentru fiecare bilet in parte;
    • o sa mai fie in plus si o taxa de 7 lire pentru transportul biletelor;
    • daca nu reusiti sa prindeti bilete acum, poate aveti noroc la resale-ul din aprilie.

[/list]

Glastonbury e unul din festivalurile la care imi doresc foarte mult sa ajung si e pus pe lista pentru anul viitor, alaturi de Tomorrowland si Rock Werchter. Cam asta a fost line-up-ul de anul trecut. Ramane de vazut acum daca o sa reusesc sa prind bilet si o sa pot sa-mi flutur si eu steagul Romaniei acolo.

Va urez mult succes si sper ca va sunt utile aceste informatii.

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

1 Comment

  1. recomandarea mea e sa ai la dispozitie cel putin 2 calculatoare si ca backup vorbeste cu cineva de incredere sa te ajute si sa intre si el. si neaparat sa fii online de la inceput ca sa ai sanse sa apuci sa iei. bafta ;) (si de bilet, si de line-up pe masura)!

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.