Anul asta vreau la Rock Werchter

Am pus ochii pe Rock Werchter inca de cand s-au anuntat primele nume de pe line-up. Ei bine, azi s-au anuntat inca 20 de formatii noi si acum stiu clar ca vreau neaparat sa merg la acest festival.

Printre numele anuntate pana acum se numara cateva formatii pe care vreau neaparat sa le vad live si cateva pe care le-am vazut deja live, dar pe care nu m-ar deranja sa le vad din nou.

Green Day, Kings of Leon, Depeche Mode, Rammstein, 30 Seconds to Mars, The Script si Blur sunt trupele pe care vreau sa le vad live la Rock Werchter. Pe langa aceste nume, au mai confirmat si Aribourne, Volbeat, Netsky, Jessie Ware, Bloc Party, Sigur Ros (4 iulie), Two Door Cinema Club, Phoenix, C2C, Richard Hawley (5 iulie), Graveyard, Disclosure, Django Django (6 iulie) si A Day to Remember, Band of  Horses, Editors, Asaf Avidan, Passenger, Alt-J, Of Monsters and Men (7 iulie).

Din punctul meu de vedere Rock Werchter are cel mai misto line-up de pana acum dintre festivalurile anuntate in aceasta vara si sper sa ajung si eu acolo vara aceasta.

Pretul biletelor incepe de la 80 de euro (pret pentru o zi) pana la 200 de euro (pret pentru toate zilele), dar nu este inclus si camping-ul, care mai costa si el inca 18 euro.

Mai multe detalii despre cum puteti ajunge la acest festival o sa va postez intr-un articol viitor si poate ne facem o gasca mai mare sa mergem acolo.

Daca ati mai fost la Rock Werchter si aveti sfaturi, nu ezitati sa le impartasiti :D

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

2 Comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.