Si-au fost si Rammstein, din nou

Weekend-ul ce tocmai a trecut am avut ocazia sa-i vad pentru a doua oara live pe nemtii de la Rammstein care au facut un nou “show incendiar” la Romexpo cu ocazia editiei de anul acesta a Rock The City.

N-am ajuns si la prima zi de festival pentru ca a fost nunta fratelui meu sambata, iar duminica i-am prins doar pe Rammstein si pe Bullet for My Valentine. Pe cei din urma nu-i stiam foarte bine, dar mi-au placut galezii, iar dintre piesele lor am remarcat “Tears don’t fall”.

Imi doream foarte mult sa-i revad pe Rammstein pentru ca show-ul de acum 3 ani de la Sonisphere powered by Rock The City a fost unul din cele mai tari concerte la care am fost. Am vrut chiar sa merg si la Rock Werchter sa-i vad, dar nu s-au aliniat bine planetele anul aceasta.

Show-ul de duminica seara a fost mai cuminte fata de cel din 2010, iar claparul a fost mai putin chinuit ca data trecuta. Nemtii stiu sa faca show si au avut cate un scenariu pregatit pentru fiecare piesa. Evident, fiecare scenariu avea si flacari incluse.

Mi s-a parut insa destul de scurt concertul, chiar daca a durat o ora si jumatate. Mi-a placut foarte mult ca solistul Till Lindemann a spus si cateva cuvinte in limba romana in putinele momente in care a interactionat cu publicul.

Ma bucur ca i-am vazut pentru a doua oara live si cu siguranta o sa-i mai vad live si cu alta ocazie. Se pare ca si lor le place la Bucuresti daca ne-au vizitat deja de doua ori.

Foto: mahmur.info | mai multe poze aici

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.