Cu Peugeot RCZ chiar iesi in evidenta

Weekend-ul care tocmai a trecut mi-a dat prilejul de a iesi in evidenta pe sosea la volanul unui Peugeot RCZ primit in teste din partea Eurial Invest. Imi doream de mult sa o testez si chiar mi-as fi dorit sa o am pe mana de #ziualupandutzu ca sa va plimb si pe voi.

Dar cum lucrurile nu ies mereu cum ne dorim, iata ca am facut cunostinta cu RCZ abia acum. Nu-mi pare rau, mai ales ca am putut sa dau o tura si pana in Vama Veche si sa-i ajut pe fratele si mai nou cumnata mea sa iasa in evidenta la nunta lor.

Prima data am facut cunostinta cu RCZ pe un wallpaper pe care-l aveam pe desktop-ul meu prin anii 2004-2005, cand pe vremea aia cred ca era doar un prototip pentru ca productia acestui model a inceput abia in 2010. Nu credeam atunci ca voi avea vreodata ocazia sa conduc un astfel de model, dar iata ca pana la urma orice este posibil.

M-a atras foarte mult din punct de vedere al design-ului, acesta fiind principalul punct forte al RCZ-ului. Drept dovada ca a primit in 2010 premiile Coupe-ul anului din partea Top Gear si premiul special pentru design din partea Auto Express.

Trebuie sa recunosc ca-mi place mai mult cum arata partea din spate decat cea din fata a modelului pe care l-am testat eu. Facelift-ul din 2013 vine insa cu un design mult mai frumos pentru partea din fata, care se completeaza mult mai bine cu liniile curbate ale spatelui.

Am intors foarte multe priviri de fiecare data cand am iesit cu RCZ-ul la plimbare, dar mai ales cand era parcat pe vreundeva. E un sentiment placut (cred) sa vezi ca oamenii se pozeaza cu masina ta (chiar daca e a ta doar pentru un weekend).

Nu stiu cum se face insa ca se nimereste sa testez cate-o masina misto fix inainte sa plec din tara, asa ca o sa continui impresiile mele despre Peugeot RCZ si o sa revin cu un review mai detaliat dupa ce ma intorc din aventura de la Sziget Festival 2013.

Pana atunci, va invit sa cititi si impresiile lui Dragos Asaftei dupa testul sau cu Peugeot RCZ.

Foto: Alin Pandaru cu Canon 600D

 

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.