Cei ce sunt dinamovisti…

… niciodata nu sunt tristi. Nici macar cand ia bataie Dinamo de la ACS Recas in prima etapa a noului sezon. Nici macar atunci cand si-o cam iau pe coaja la World of Tanks la Bloggers Lan Party.

Au cam facut baietii misto de mine sambata noaptela #blp3, dar in final tot eu am ras mai tare cand am castigat monitorul Asus din partea ClickShop.ro. A fost momentul in care tot ghinionul pe care l-am avut toata seara s-a intors si uite-asa m-am “pricopsit” cu un premiu foarte misto.

 Norocul n-a mai fost cu mine si la Quake 3 si n-am reusit sa-mi completez colectia de premii si cu un Xbox, dar nu imi pare chiar atat de rau pentru ca ne-am distrat foarte mult si s-a vazut ca am evoluat destul de mult fata de editia precedenta de Bloggers Lan Party.

Deja am trecut de la tancuri de Tier 1 si 2 la cele de 5 si 6 si jocul a devenit mult mai competitiv, chiar daca am avut si de data asta destul de multi incepatori. Sunt convins insa ca le-a placut si ca vor mai juca si de-acum incolo.

Trebuie sa le multumim celor de la Romtelecom pentru “campul de lupta” si pentru premii (3 monitoare ASUS de 22 inch, dintre care unul a ajuns la mine), PC Garage pentru premiul special (un Xbox 360), Bitdefender pentru goodie-bags (o minge anti-stres, un stick foarte misto de 4 giga si o licenta pe 1 an la cel mai tare antivirus), Nvidia pentru gold-ul si conturile premium la World of Tanks si nu in ultimul rand lui Toma care a reusit sa duca la bun sfarsit inca o editie de succes.

Urmeaza lucruri si mai misto, asa ca fiti cu ochii pe pagina de facebook Bloggers Lan Party.

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

3 Comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.