Colectia de vara de la Sony VAIO

Sony a lansat ieri noua gama de vara de laptopuri: VAIO Duo 13 ( hibridul ultrabook-tableta) , VAIO Pro (cel mai usor ultrabook din lume), precum si noi modele din gama Fit ( VAIO Fit 15 si VAIO Fit 15E).

Toate modelele vin cu tehnologii noi, pe care le intalnim la produsele Sony, precum NFC (Near Field Communication), ecran Triluminous Display sau Clear Audio +.

Mi-a atras atentia netbook-ul VAIO Pro care este foarte usor (870 g pentru 11″, respectiv 1,06 kg pentru 13″), carcasa fiind realizata din fibre de carbon.

Este echipat cu procesoarele din noua generatie Intel Haswell, iar autonomia sa este de 10 ore (11″), respectiv 7 ore (13″).

Vaio Duo este un laptop hibrid ce se poate transforma in tableta si viceversa. Este adresat celor care folosesc programe de grafica, iar in cadrul evenimentului i-am avut ca invitati pe creatoarea de moda Kinga Varga si pe Eugen Erhan, creatorul benzilor desenate Fredo si Pidjin.

Ei ne-au povestit despre experienta lor cu acest laptop-tableta si pareau foarte multumiti de el. Eugen ne-a prezentat in avanpremiera un episod care a fost realizat pe un Vaio Duo.

 

Pe langa capacitatea de a se transforma in tableta, mi-a placut si aplicatia CamScanner, cu care poti scana documente foarte usor, folosind camera foto de 8 megapixeli a dispozitivului.

 

Modelele Fit si Fit E sunt modele normale de laptopuri, care vin echipate cu procesoare Intel Ivy Bridge, 4 GB de RAM si hard de 500 GB sau 1 TB.

Toate modelele vin cu tehnologiile NFC, Triluminous Display, Celar Audio + si tastatura iluminata si au ca sistem de operare Windows 8. Mai multe informatii gasiti pe pagina Sony Romania.

[note]

Produsele vor fi diponibile in Romania in doua saptamani, la urmatoarele preturi (in functie de configuratie):

[list style=”black”]

  • VAIO Duo 13 de la 7.500 de lei la 10.000 de lei;
  • VAIO Pro de la 5.500 de lei la 6.500 de lei;
  • VAIO Fit 15E de la 2.200 de lei la 4.500 de lei;
  • VAIO Fit 15 de la 4.600 de lei la 5.500 de lei.

[/list]

[/note]

[divider2]

Ca o mica paranteza, evenimentul a avut loc la The HUB Bucharest, o locatie foarte misto, dar al carui singur dezavantaj este, culmea, ca este foarte in centru si nu ai unde sa-ti parchezi masina. Eu mi-am lasat-o la Mitropolie si m-am trezit cu ea ridicata dupa eveniment. Cred ca o sa evit o perioada evenimentele care au loc aici.

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

1 Comment

  1. Salut,
    Imi pare rau pentru experienta cu masina dar sa stii ca la mai putin de 5 minute de HUB exista doua parcari legale unde iti poti lasa masina fara sa fie ridicata (Cocor si Unirea cu 2 respectiv 3 lei/ora). Poti folosi de asemenea si alte variante de transport: bicicleta (parcare la subsol), 3 magistrale de metrou si alte cateva linii de RATB.

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.