Si-au fost si Depeche Mode

Daca prin 2006 inca nu prea mergeam pe la concerte, iar in 2009 au anulat show-ul de la Bucuresti, iata ca de data asta am ajuns si eu la concertul Depeche Mode.

Un apus superb pe National Arena in asteptarea celor de la Depeche Mode

Nu sunt mare depesar, dar trebuie sa recunosc ca sunt una din trupele pe care trebuie sa le vezi live macar o data in viata. Ultimul lor album, “Delta Machine” suna bine si ma bucur ca au pus si Romania pe harta turneului de promovare. Erau oarecum datori pentru “teapa” de acum 4 ani.

National Arena a fost aproape plina aseara (au fost mai putini ca la Red Hot Chili Peppers), dar pentru o formatie care vine pentru a doua oara la noi, mi se pare suficient de mult. Eu am stat undeva la tribuna a II-a pe inelul 3 si pot spune ca au fost cateva probleme cu sonorizarea.

[divider2]

   

[divider2]

Nu o sa ma plang, pentru ca intr-un fel ma asteptam, iar daca as fi vrut sa ma bucur cu adevarat de concert ar fi trebuit sa-mi iau bilet in zona Gazon A sau B cum au facut cei care le-au epuizat foarte repede. Raman la parerea ca un concert se simte din primele randuri, nu dintr-o peluza sau tribuna.

Momentul culminant a fost evident interpretarea pieselor ‘“Enjoy the Silence” si “Personal Jesus” pe care toti cei prezenti le-au cantat din toti plamanii. Mi-au placut efectele vizuale realizate de Anton Corbijn si energia lui Dave Gahan de pe scena.

Mi-ar fi facut placere sa-i revad la Rock Werchter anul acesta, dar se pare ca planurile mele au fost un pic date peste cap. Ii asteptam in Romania cat mai curand.

Foto: Valentin-Narcis Sturzu |  Mai multe poze si impresii gasiti si pe Urban.ro

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.