Castiga doua invitatii duble la “Marele Zgomot”

Un pic cam din scurt, dar am fost plecat zilele-astea, va anunt ca pun la bataie doua invitatii duble la concertul Robin and the Backstabbers de maine, 30 mai 2013, de la Teatrul de Vara din Parcul Herastrau, numit “Marele Zgomot”.

Se anunta o seara “zgomotoasa”, in care vom asculta piese de pe primul album al lor, ” Bacovia Overdrive, vol.1: Stalingrad”, dar si cel mai nou single lansat ieri – “Marele Zgomot”.

Recent, cei de la RATB au castigat doua premii la On Air Music Awards, Best Alternative si Artistul anului 2013, iar anul acesta se pregatesc de lansarea celui de-al doilea album.

Pentru a intra in concurs, tot ce trebuie sa faci este sa-mi spui cu ce personaj din serialul Heroes seamana solistul trupei Robin and The Backstabbers?

Concursul incepe acum si dureaza pana joi, 30 mai 2013, ora 12:00, atunci cand o sa anunt si castigatorii prin intermediul random.org.  Nu uitati sa va lasati o adresa de e-mail valida pentru a va putea contacta in cazul in care veti castiga.

Mult succes!

Update:

Cei doi castigatori sunt Sabrina Vlasceanu (3) si Laura (8). Acestia au fost alesi oarecum random, dupa ce-am “cerut”  pe twitter doua numere de la 1 la 12. Va rog sa va verificati adresele de e-mail pentru a afla cum puteti intra in posesia premiilor.

Felicitari!

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

12 Comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.