Woo hoo! Blur, primii confirmati la Sziget Festival 2013

Chiar incepeam sa ma ingrijorez. E aproape 2013 si n-aveam niciun nume confirmat pentru editia de anul viitor a festivalului Sziget. Iata ca azi a aparut si primul nume de pe lista: formatia britanica Blur.

Nu pot sa zic ca sunt mare fan Blur, pentru ca nu stiu decat cateva piese, dar asta nu inseamna ca nu ma bucur ca vor urca pe scena principala de la Sziget. M-am zbantuit de-atatea ori pe “Song 2” sau “Girls & Boys” asa ca nu pot sa zic ca n-as vrea sa ii ascult si live, mai ales ca sunt la fel de “batrani” ca si mine, formatia luand  nastere in 1988.

Pentru o scurta istorie a trupei, va invit sa urmariti filmuletul de mai jos:

Asa cum ziceam si mai sus, Blur au o istorie de aproape 25 de ani, iar in anii ’90 au fost un adevarat fenomen in Marea Britanie si nu numai. Din pacate din 2004 si pana acum n-au mai scos nimic notabil, dar se pare ca pregatesc un nou album.

Editia de anul viitor a Sziget Festival va avea loc in perioada 5-12 august 2013, iar cei care doresc sa participe pot cumpara bilete la preturi mai mici pana pe 5 mai 2012 [detalii aici].

Anul trecut a fost super fun si va recomand sa mergeti intreaga saptamana pentru a “gusta” din plin din bunatatile acestui festival multi-cultural. Si daca tot a aparut acum 2 saptamani after-movie-ul si n-am apucat sa vi-l prezint, iata cum a fost Sziget 2012:

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

3 Comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.