5 chestii pe care le vreau de la albumul de debut al lui Marius Matache

Dupa aproape 5 ani de asteptare, “trubadurul blogosferei” Marius Matache isi lanseaza albumul de debut: “Hoinar prin Piata Matache”. Concertul de lansare va avea loc pe 11 februarie 2013 la Teatrul Excelsior din Bucuresti, incepand cu ora 19:30.

L-am descoperit pe Make acum aproape 4 ani, cand a cantat in deschidere pentru Tapinarii la unul din concertele Anti-Valentine’s Day din Club ATin minte si-acum ca mi-am notat cateva versuri din piesa “Zmeul si Fat Frumos” caci mi-a placut foarte mult si voiam s-o reascult. N-am gasit-o pe versuri.ro si nici pe google si ma tot intrebam “Cine e mah Marius Matache asta ca e tare?”.

Un an mai tarziu am dat de el pe twitter si de-atunci si pana acum am si colaborat in cateva proiecte – Acoustic Bloggers/ Cupa Bloggerilor – si evident am fost si la cateva concerte d-ale lui.

Ma bucur foarte mult ca a reusit sa-si inregistreze in sfarsit un album, desi nu este usor deloc, dupa cum chiar el ne spune pe blogul sau, si astept cu nerabdare concertul sau de lansare.

Iata insa 5 chestii pe care le vreau de la acest album de debut Marius Matache:

[divider2]

[list style=”blue”]

  • 1. piesele sa nu sune foarte diferit fata de varianta live cu care m-am obisnuit pana acum;
  • 2. sa contina si cateva piese pe care nu le-am mai ascultat pana acum;
  • 3. sa fie plin Teatrul Excelsior la concertul de lansare;
  • 4. sa lanseze si un single cu videoclip care sa ajunga la radio-uri si pe TV;
  • 5. sa se vanda foarte bine albumul.

[/list]

[divider2]

Daca sunteti si voi curiosi cum suna acest album, va invit pe 11 februarie la Teatrul Excelsior. Daca va cumparati bilete de la casieria Teatrului Excelsior, ele costa 32,40 lei.

Online, biletele sunt disponibile pe Bilete.ro. Daca vreti sa le cumparati online, la acest tarif se adauga taxa de procesare de 8,01 lei. Daca vreti sa cumparati si albumul, acesta o sa coste 15 lei in seara concertului. 

Pentru mai multe detalii despre “Hoinar prin Piata Matache” va invit pe pagina de Facebook a lui Marius Matache si pe blogul sau mariusmatache.ro

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

1 Comment

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.