Sugestii pentru Cupa Bloggerilor

Weekend-ul care tocmai a trecut a avut loc la Medias cea de-a treia editie a Cupei Bloggerilor la fotbal.

Pentru ca am vazut pe twitter si pe bloguri o serie de sugestii pentru organizatori, am facut si eu o lista de sugestii pentru participantii la aceasta competie.

Scrie despre eveniment

Si inainte si dupa, daca se poate. Si daca ai castigat si daca n-ai castigat. Scrie pe blog, posteaza pe twitter, foloseste hastagul (n.r. #cupabloggerilor) si share-uieste pe facebook informatiile date de organizatori.

Nu uita sa zici ceva si de sponsori pentru ca evenimentele astea nu sunt facute pe ochi frumosi si daca vrei ca la editiile urmatoare sa fie cat mai multe “lucruri incluse” (fotografi, ambulante, cazare, mancare, etc.), atunci ai face bine sa sustii evenimentul.

Foloseste materialele oferite de organizatori

Ai vazut ca au fost create pachete speciale pentru participanti si pentru suporteri. Foloseste-te de ele in a-ti promova in primul rand echipa, iar in al 2-lea rand evenimentul.

Vino cu galerie mare

Ati vazut cu totii ce atmosfera frumoasa au facut Timisorenii. Asa ar trebui sa se prezinte fiecare echipa la Cupa Bloggerilor. Sunt un exemplu bun de urmat si merita felicitati inca o data!

Fii fair play

Lasa orgoliile la o parte si incearca sa joci frumos, fara sa “rupi” adversarul, oricat de mult ti-ai dori tu sa castigi Cupa Bloggerilor.  Am venit sa ne distram, sa ne simtim bine, nu sa ne rupem picioarele.

Unii iau prea in serios lucrurile si nu e deloc bine.

Sprijina organizatorii

Vezi ca mingea a iesit in afara “stadionului” si tu esti pe margine si bei bere. Du-te si tu dupa minge, nu astepta sa se duca tot jucatorii dupa ea, pentru ca se pierde timpul aiurea si nu te dor picioarele daca faci si tu putina miscare.

Ah.. si nu fa misto de organizatori daca se duc ei dupa minge :)

[divider2]

Le multumesc tututor celor care au respectat in mare parte ce-am scris eu mai sus, iar de la restul astept o schimbare in bine pentru editiile urmatoare. In caz contrar, o sa ignor si eu pretentiile si sugestiile lor.

Apreciez implicarea celor din Medias in organizarea evenimentelor de la Medias din weekend si in special a lui Feri Teglas. Ma bucur ca am avut ocazia sa-l cunosc pe Cristi Pustai, dar imi pare rau ca nu l-am prins si pe teren intr-un meci direct.

Multumesc echipei de organizare formate din Chinezu, Make si Bogdan, alaturi de care am reusit, zic eu, sa aducem un suflu nou Cupei Bloggerilor.

Mai multe despre ce s-a intamplat in week-end, intr-un articol viitor.

Multumiri sponsorilor Staropramen si Pepsi, precum si partenerilor ZorileStore si Canyon.

Multumiri partenerilor media Radio RingRadio MediasMediasInfoMonitorul de MediasMesagerul de SibiuNova TVMircea HodarnauVasile Antipa si tuturor celor care au scris si vor scrie despre eveniment.

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

3 Comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.