PRIME Maraton 2012 – Comunicarea pe subiecte tabu

Cu fiecare editie a PRIME Maraton-ului am ocazia sa descopar acest eveniment din toate perspectivele. Daca la prima editie am fost participant, pe cea urmatoarele doua le-am organizat, iar una din editii am fost chiar coordonatorul echipei de organizare.

Iata ca de data asta voi privi PRIME Maraton din perspectiva de observator/blogger. Este cea de-a patra editie, iar tema de anul acesta o reprezinta comunicarea pe subiecte tabu.

Colegii din Departamentul de Comunicare Extrena al PRIME Romania au gasit si anul acesta o tema foarte interesanta, cel putin din punctul meu de vedere si care se potriveste de minune cu conceptul evenimentului. . Ce subiect mai bun decat asta se potrivea mai bine pentru “un workshop tarziu, aproape matinal” de la ora 22:00 la ora 07:00 a doua zi?

Printre cei care ne vor vorbi la aceasta editie se numara Stefania Bercu, Junior Marketeer la Love Plus si Andra Ilias, redactor-coordonator la Playboy Romania, iar de partea de teambuilding si buna dispozitie se va ocupa Corina Angel, aka Zumzet, de la improvizatie.ro.

Ca de obicei, pe langa partea teoretica, partea de distractie si de dans, o sa urmeze si partea practica, cand cei 30 de participanti vor fi impariti in echipe si vor avea de rezolvat un brief intr-un timp destul de scurt, pe tema editiei de anul acesta.

Asadar, daca ai chef de un eveniment neconventional si ti se pare interesanta tema de anul acesta, te invit pe 8 decembrie la PRIME Maraton in Plach Coffee & Friends din Bucuresti.

Inscrierile se fac la adresa maraton@primeromania.ro, acolo unde trebuie sa trimiti un e-mail in care sa ne spui numele si prenumele tau, facultatea, anul de studiu sau ocupatia impreuna cu o poza/colaj sau cateva randuri despre ceea ce consideri tu a fi tabu.

Data limita de acceptare a inscrierilor este 5 decembrie 2012, ora 22:00. Locurile sunt limitate, iar taxa de participare este de 10 lei.

Mai multe detalii despre editia de anul acesta gasiti pe site-ul PRIME Maraton.

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.