Cum a fost la PRIME Maraton

PRIME Maraton a fost un eveniment nocturn organizat de PRIME Romania, in special pentru studentii la Comunicare si pentru pasionatii de PR. I-am avut ca traineri pe Bogdan Grigore (cu care ne-am “trainuit” si la Scoala de vara PRIME ), Raluca Dinu (Account Manager, Media Pozitiv) care ne-a vorbit despre PR-ul politic, Vlad Craioveanu (New Business Director, 4All Sports and Entertainment) , care ne-a vorbit despre PR-ul sportiv si  Dragos Ion (part of The Amsterdams Promoting Crew) care ne-a povestit cum a reusit sa-i promoveze pe cei de la The Amsterdams.

afisfinalmaraton2

Surpriza serii a fost aparitia lui Cabral (la ora 4 dimineata  !!! ), pentru care ne-am impartit pe echipe pentru a face o campaie PR de vedeta. Mi-a placut dezinvoltura cu care a vorbit cu noi si feedback-ul pe care ni l-a dat. Am invatat cateva lucruri utile si m-am hotarat (bine, eram deja hotarat) sa ma inscriu si eu in PRIME.

Pe langa traininguri si activitatea de PR pe care am desfasurat-o, am mai si dansat… si sunt putin suparat pe Rox, pentru ca a uitat sa-mi puna Coldplay :)) In afara de acest mic neajuns, vreau sa felicit echipa organizatoare formata din Alexandra Neagu, Alexandru Tunaru, Anda Rebegea, Cristina Galagan, Elena Pomarac, Mihaela Gabriela Perca, Melania Ion, Oana Subtirica (care a lipsit din pacate),  si ultima, dar nu cea din urma, Roxana Niculae.

In concluzie, 8 ore de maraton (+ 1 pentru ca s-a trecut la ora de iarna) foarte tari, pentru care nu regret ca am ales sa le petrec in Indie, caci acolo a avut loc evenimentul, alaturi de oameni foarte faini. Poze si filmulete veti gasi in curand pe blogul evenimentului.

Au mai scris despre asta, Roxana Niculae, Tina Florea si poate scrie si Cabral.

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Previous article
Next article

Related articles

7 Comments

  1. Multumim frumos, Pandy. Ne bucuram ca te-ai simtit bine, te asteptam si la recrutari.
    Cabral a fost genial si o sa spun asta de cate ori pot de acum inainte. Am o lista tare lunga de multumiri, dar pastrata pentru maine.

    Cat despre Coldplay, imi asum. Ma revansez eu. Cel putin am pus de 2 ori The Amsterdams si de 3 ori The MOOoD. De cate ori ai ocazia sa-i asculti intr-un club? Asadar, mi se scuza greseala, nu?

  2. Pandutzule iti multumim pentru cuvintele frumoase :”> si ne bucuram tare mult ca ti-a placut. Noi suntem foarte bucurosi de cum a iesit proiectul si de feedback-ul pozitiv pe care l-am primit. Acum pot sa tip si eu ca fetele din reclama la magura “maratooon”. :P

  3. […] Inainte de recrutarile de anul trecut, am mai participat la un eveniment marca PRIME, si anume PRIME Maraton, un workshop tarziu, aproape matinal. A fost un eveniment inedit, desfasurat in noaptea de 24 spre 25 octombrie care a durat aproape 9 ore. Am luat parte la trainiguri interesante, iar la final am fost impartiti in echipe pentru a realiza un brief de campanie. Partea cea mai tare a fost vizita lui Cabral, la ora 4 dimineata (!!!) care ne-a dat un feedback pertinent pe baza prezentarilor noastre. Mai multe am scris aici (click). […]

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.