Cum e sa pierzi primul milion

Se spune ca cea mai usoara metoda de a deveni milionar este sa te casatoresti atunci cand deja esti miliardar. Eu din pacate sau din fericire inca nu sunt miliardar, dar cu toate astea am pierdut primul meu milion.

Saptamana trecuta m-am simtit ca un adevarat milionar. Limuzina, sampanie, fete frumoase care sa ma acompanieze, trabucuri fine si evident afaceri care mai de care mai profitabile. Cam asa ar fi pe scurt descrierea evenimentului de lansare al celui mai nou joc de societate: Monopoly Millionaire. Pe lung, povestea vine cam asa:

Joi dimineata mi-a facut o vizita Mr. Monopoly care mi-a inmanat o invitatie la o “intalnire de afaceri”. Spre seara, m-am costumat corespunzator – “I Suited Up” cum ar zice Barney din How I Met Your Mother” – si m-am prezentat la locul de intalnire. De-acolo am fost preluati cu doua limuzine care ne-au adus la Carol Parc Hotel din Bucuresti, un loc intr-adevar demn de niste milionari (in devenire).

   

Aici ne-a fost prezentat jocul Monopoly Millionaire, care are evident cateva regului diferite fata de jocul original de Monopoly pe care sunt convins ca foarte multi dintre voi l-au jucat cand erau mici, iar unii dintre voi poate chiar inca il mai joaca.

 Imi place pentru ca este mai rapid deoarece jocul se termina atunci cand unul dintre participanti ajunge la 1 milion de monopolydolari, astfel ca nu trebuie sa mai stai pana ii falimentezi pe toti adversarii tai ca in varianta originala.

  

In calea primului meu milion au stat Lavinia Biberi si Alex Mares, doi adversari redutabili, fiecare avand cate un as in maneca. Chiar daca am fost cu totii incepatori la acest joc, se pare ca Lavinia a avut un pic mai mult “norocul incepatorului” si a reusit sa ne “sufle” primul milion. Ce-i drept, pentru ea a fost chiar prima data cand a jucat un joc de tip Monopoly, deci se explica.

Jocul este destul de imprevizbil, iar sansele tale de castig depind foarte mult de strategia pe care o alegi. Sunt diverse moduri in care poti ajunge mai repede la milion, dar prefer sa nu vi le dezvalui inca. E mai palpitant atunci cand le descoperiti singuri.

Mai multe detalii despre jocul Monopoly Millionaire gasiti pe pagina de facebook Milionarii Monopoly! Mult succes la castigarea primului milion!

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

1 Comment

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.