Si-o sa-l vad live pe Robbie Williams

Pe 24 noiembrie 2012 o sa-mi mai indeplinesc un vis si o sa-l vad live pe unicul, inegalabilul si incomensurabilul Robbie Williams care va sustine un concert pe arena O2 din Londra.

Se spune ca cine are informatia are puterea, tocmai de aceea mie mi-a placut sa fiu tot timpul informat, mai ales despre lucrurile care ma intereseaza. Si cum Robbie Williams este unul dintre aceste lucruri, ii urmaresc aproape zilnic site-ul oficial pentru noutati. Nu degeaba am pus pe blogul meu noul lui videoclip (Candy) chiar inainte sa apara pe site-ul lui oficial sau pe pagina de facebook.

Ei bine.. si cum intram eu intr-o zi pe site-ul lui vad ca pe 22, 23 si 24 noiembrie nenea Robbie o sa cante la O2. Cand sa ma interesez de bilete vad ca trebuia sa ma inregistrez pe site pana duminica, 7 octombrie, ora 23:59 pentru a primi sansa de a-mi cumpara un bilet. Stiu ca suna aiurea, dar avand in vedere cererea mare de bilete, mi se pare o miscare ok, pentru ca astfel se impiedica si specula care la noi in Romania cel putin, e in floare.

Eh.. si uite-asa asteptam eu tombola vietii ieri cand a venit mailul! Bucurie de nedescris! Suna lumea, da pe facebook.. afla cat costa biletele… pune bani pe card… ce sa mai nebunie… . Am aflat ulterior ca de fapt toti cei care s-au inscris au primit cod, asa ca azi, 9 octombrie 2012, ora 11:00 (ora Romaniei) trebuia sa fiu neaparat pe faza ca sa prind bilete.

Stiam din experienta Glastonbury, unde toate dele 135.000 de bilete s-au dat duminica asta intr-o ora si 40 de minute. Eu n-am mai prins pentru ca la ora 11 cand s-a dat liber la bilete, eu intram pe traseu la Bucharest International Maraton… dar despre asta intr-un episod urmator.

Bun si azi la ora 11:00 eram pregatit. Cardul alimentat cu suficienti bani, internetul mergea blana, doua laptopuri erau conectate pe site, pe al meu aveam deschise 3 browsere (da.. chiar si Internet Explorer  – vezi bah Robbie ce fac io pentru tine?? ) si-asteptam sa se elibereze liniile.

Prima data am asteptat sa se conecteze pe site… [vreo 10 minute] pe urma am ales biletele [standing, ca doar nu era sa-l vad din tribuna pe Robbie] si-am dat next.

De-acolo am mai asteptat inca vreo 10 minute.. am bagat datele de pe card sub presiunea cronometrului care imi zicea ca am 3 minute sa fac comanda si in final.. am reusit! Am cumparat 4 bilete la Robbie Williams pe 24 noiembrie 2012 [puteam sa iau maxim 4 bilete cu un cod].

Norocul ti-l faci si cu mana ta si uneori ca sa ajungi acolo unde iti doresti trebuie sa fii pe faza si sa fii informat. De data asta mi-a iesit!

Accesul la concert o sa se faca – Atentie! – cu cardul cu care am platit si cu o carte de identitate (buletin, pasaport, permis de conducere). Deci sistemul lor anti-speculanti e chiar tare.

Acum tot ce mai trebuie sa fac e sa gasesc niste bilete avantajoase de avion pentru perioada respectiva [23-26 noiembrie 2012, ca daca tot merg la Londra sa si vizitez un pic].

Aveti recomandari de companii aeriene mai ieftine sau care sunt dispuse la un barter? :))

Foto: robbiewilliams.com

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

7 Comments

  1. băi panda, parcă mi-ai luat cuvintele din gură!!! :)) ) deci exact la asta mă gândeam și eu. sunt abonat la newsletterul lui robbie… tot asa ziceam si eu cand a venit mailul, cu preinregistrarea cu tot… nu mai zic de emotiile de la cumparare :)) iar dupaaaaa…. cel mai fericit !!!! :)

  2. Incearca cu Wizz Air sau Blue Air. Au zboruri spre Londra Luton si in noiembrie s-ar putea sa gasesti chiar preturi ok. Ti-as sugera sa nu le cumperi din prima, intra mai multe zile la rand pe site-uri si vezi ce preturi afiseaza. De regula se schimba de la o zi la alta. Mult succes si have fun la concert, norocosule:)

  3. Hi! M-am înregistrat si eu pe site am primit si codul pt cumpărare si cu toate astea n-am reușit sa i au bilete. Tu

    Ai cont si pe ticketmaster? La ora doua sa se fi vândut tot? vreau sa cred asta.ma poți ajuta cu un sfat măcar . Mersi

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.