Ma antrenez pentru Bucharest International Marathon

Pentru ca n-am avut ce face si pentru ca ii eram dator lui Bogdan de mult timp cu o participare la un eveniment organizat de el, iata ca m-am trezit cu 3 zile inainte de Bucharest International Marathon in singura echipa de bloggeri participanta la proba de stafeta.

Din pacate nu suntem mai multi bloggeri dornici de a face miscare, caci am fi avut chiar si un podium separat daca ne strangeam macar 4 echipe (16 oameni). Nici eu nu sunt mare alergator, ba din contra, n-am alergat niciodata 10,548 km cat voi fi nevoit sa alerg duminica, dar asta nu inseamna ca nu pot sa incerc.

Azi am facut primul antrenament si am inceput prost zic eu, pentru ca n-am facut incalzire deloc si-am alergat direct 5,39 km in 30 de minute. Sper sa nu fac febra musculara foarte rau si sa pot sa ma ridic maine din pat. Momentan gambele mele inca sunt in recuperare.

Am alergat constant si chiar si cand a trebuit sa ma opresc la stop, am alergat pe loc sau in cerc pentru a nu-mi pierde ritmul. A fost o provocare pentru mine alergarea din seara asta si sper ca duminica dimineata sa reusesc sa termin toti cei 10,548 km. Asta e scopul meu, spre nemultumirea poate a coechipierilor mei, care vor vrea sa obtin si un timp destul de bun.

Raiffaisen Bank Bucharest International Marathon, editia a V-a  va avea loc duminica, 7 octombrie 2012, incepand cu ora 9:20. Eu voi participa in proba de stafeta (4×10,548 km) alaturi de ValiBogdan si Alex si sper sa nu-i dezamagesc sau sa-i incurc prea rau si sa reusim in final sa ne clasam pe un loc cat mai sus.

Noi vom avea de alergat traseul verde: 

[spoiler title=”Vezi traseul”]

Start – Piata Constitutiei pe Bd. Libertatii, catre Piata George Cosbuc.
Se intoarce in Piata Constitutiei pe acelasi traseu si se vireaza la dreapta pe Bulevardul Unirii.
Se intoarce la intersectia Bd Bratianu cu bd Unirii , inapoi pe Unirii pana in Piata Constitutiei.
Se face dreapta pe Bd. Libertatii, si inapoi in Piata Unirii prin Bd. Natiunile Unite si Splaiul Independentei.
Inapoi pe Splaiul Independentei pana la intersectia cu Calea Victoriei.
Dreapta pe Calea Victoriei pana la Teatrul Odeon/Hotelul Majestic. Intoarcere inapoi pe Calea Victoriei spre Splaiul Independentei.
Se intra iar pe Splaiul Independentei pana la Stirbei Voda, Podul Eroilor.
Intoarcere inapoi pe Pod se traverseaza si se alearga pe sensul celalalt al Splaiului Independentei in directia pe Bd, Libertatii, apoi dreapta pe bd Libertatii pana in Piata Constitutiei catre zona de Start/ Finish. [/spoiler]

 

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

3 Comments

Comentezi?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.