Azi ma gasiti pe santier – #construim

Astazi nu sunt online, azi nu scriu pe blog, ci poate doar pe facebook si pe twitter. Azi sunt pe santierul BigBuild 2012 si alaturi de alti bloggeri si alti voluntari #construim sau mai bine zis ajutam la construirea a 8 case din Preajba, judetul Olt.

Cu ajutorul vostru am reusit sa strang 240 RON ca donatie pentru familia a carei case o voi construi maine. Trebuie sa le multumesc pe aceasta cale lui Lucian Ghinda, Cristinei Neacsu si Ioanei Samoila pentru donatiile pe care le-au facut si nu in ultimul rand celor care au inteles ideea din spatele mesajului “1 like = 1 leu” si m-au “fortat” sa donez 100 RON ieri in urma like-urilor primite pe pagina blogului de facebook.

Adevarata provocare incepe in mai putin de 4 ore pentru mine, pentru ca la 5 dimineata voi fi in fata Ateneului Roman, gata de plecare spre Preajba. De la ora 8:30 pana la ora 17:30 printre lucrurile pe care le voi face se vor afla urmatoarele:  montare sistem invelitoare; inchidere pereti bai cu vidiwall; montare schela; montare termosistem; aplicarea plasa fibra de sticla in primul strat de tencuiala; executie glafuri; montare gipscarton tavan; montare gipscarton pereti; montare coltare exterioare; curatenie.

Puteti sa ne urmariti activitatea live aici sau pe BigBuild.ro

Sa fie bine, sa nu fie rau!

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

3 Comments

  1. […] Desigur am mai trait si alte experiente misto in 2012, printre care trebuie amintite cursa de karting la care-am castigat o imprimanta Canon, cursa de stafeta de la Bucharest Marathon 2012, in cadrul careia am alergat pentru prima data 11,5 km si evident vizita pe santierul Big Build 2012. […]

  2. […] Tot in Herastrau si tot de la ora 16:00, va avea loc si un Picnic de factura nobila, sau mai bine zis un picnic caritabil pentru a ajuta la stragerea de fonduri necesare constructiei ”Casei Mihail”, un centru pilot de incluziune sociala pentru persoane cu dizabilitati, proiect al organizatiei Habitat for Humanity Romania (cei care sunt responsabili si de proiectul BigBuild). […]

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.